Dag van de schoonmaker: Cadeautjes en geschenken als bedankje voor de inzet

Dag van de schoonmaker: Cadeautjes en geschenken als bedankje voor de inzet

De Dag van de Schoonmaker is een dag waarop schoonmaakbedrijven hun waardering laten blijken en medewerkers net dat beetje extra aandacht geven dat zij verdienen. Maar ook veel andere bedrijven steunen dit initiatief en tonen een blijk van waardering aan de schoonmakers die zij inhuren. Een klein cadeautje of geschenk kan een groot verschil maken. Medewerkers uit de branche waarderen dit enorm! Ook in 2017 staat de Dag van de Schoonmaker weer op het programma. En wel op 15 juni. Fortune Factory helpt je graag verder!

Leuke en persoonlijke geschenken

De geschenken die je bij ons bestelt kunnen vrijwel altijd volledig zelf vormgegeven worden. Denk aan een eigen ontwerp label, een directe bedrukking, persoonlijke kaart, etc. Op deze manier kun je jouw geschenk altijd voorzien van een persoonlijke boodschap en laten matchen met de eigen huisstijl. Heb je leuke ideeën maar laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Dan staat ons creatieve team voor je klaar om jouw geschenk te personaliseren met een uniek ontwerp.

We lichten hieronder een paar producten uit, maar bekijk ook zeker ons volledige assortiment voor de Dag van de Schoonmaker.

Roomboter cake XL met eigen logoVoor in de kantine: XL roombotercake met opdruk

Wil jij je waardering laten blijken door wat lekkers in de kantine te zetten? Bestel van deze overheerlijke cake, gemaakt met 100% roomboter! De cake is voorzien van een wel heel unieke personalisering: de volledige bovenzijde van de cake is namelijk voorzien van een icing sheet met full colour, eetbare bedrukking. Maak jouw eigen ontwerp bedrukking: plaats een logo en persoonlijke boodschap.

Roomboter cake XL met eigen logo »

Like duim – ontwerp zelf het doosjeLike duim in eigen doosje

Met deze ‘like’-duim geef je een duidelijke positieve boodschap aan je medewerkers. Laat op een leuke manier jouw waardering blijken. Het doosje wordt full colour bedrukt en kun je volledig zelf vormgeven. Zo maak je van dit product een geschenk dat perfect aansluit bij de huisstijl van de organisatie. Zelfs de chocolade duim kun je voorzien van een eigen ontwerp, dat in reliëf op de chocolade ligt. Plaats je logo of een korte boodschap op de chocolade plak.

Like duim in eigen doosje »

Jij verdient een bloemetje!Jute zakje met bloembollen

Dit jaar nieuw in ons assortiment: een jute-look zakje met bloembollen. Weer eens wat anders dan het standaard bosje bloemen, maar  nog steeds met jouw persoonlijke boodschap: "Jij verdient een bloemetje!" Een origineel geschenk om je waardering mee te laten blijken. Het label aan het zakje is zelf vorm te geven. Het jute-look zakje is verkrijgbaar in 3 formaten en 3 verschillende kleuren.

Jute zakje met bloembollen (medium) »

Donderdag 15 juni 2017

De dag waarop onze schoonmakers dit jaar in het zonnetje worden gezet vindt plaats op 15 juni 2017. Ook voorgaande jaren vond deze dag op 15 juni plaats. Bevindt jouw bedrijf zich in de schoonmaakbranche en wil je een leuk en persoonlijk cadeautje geven aan je collega’s/medewerkers? Bekijk dan ons assortiment met geschenken voor de Dag van de schoonmaker.