Dag van de Ondernemer

Dag van de Ondernemer

De "Dag van de Ondernemer" wordt ook muzikaal uitgedragen. Met een heerlijk uptempo song brengt Robin van Beek een ode aan ondernemend Nederland.

Fortune Factory is als exclusieve partner verantwoordelijk voor de geschenklijn van het MKB. Verrassende geschenken gekoppeld aan de Dag van de Ondernemer. Deze derde vrijdag van het jaar is het moment om via diverse kanalen en podia, het MKB en de betrokken ondernemers eens in het zonnetje te zetten.

Fortune Factory is, met uitvoerend artiest Robin van Beek, verantwoordelijk voor een heerlijk, eigentijds nummer waarin ondernemend Nederland wordt bedankt voor de inzet. Qua tekst recht uit het hart. Het refrein laat je niet ons. Luister, deel en waardeer! Ze verdienen het.

Dag van de Ondernemer

Op 20 november bedankt heel Nederland alle ondernemers voor hun ondernemerschap. Dit initiatief komt van MKB-Nederland en zij zetten zich sinds 2016 hiervoor in. Op deze speciale dag zetten we de ondernemers in het zonnetje voor al hun inzet en het doorzettingsvermogen van het afgelopen jaar, verdienen zij wel een extraatje. Wij van Fortune Factory dragen hier graag aan bij. Wij hebben dan ook voor deze dag, een unieke geschenkenlijn samengesteld.

De geschenken zijn aangekleed in een bijzonder jasje van MKB-Nederland. Een eigen ontwerp aan een geschenk toevoegen? Het is ook mogelijk om de geschenken te voorzien van een eigen ontwerp verpakking. Zo geef je een eigen tintje aan een bedankje. Verras jouw favoriete ondernemer en laat 20 november zien dat je enorm blij bent met deze kanjer. Voor het harde werken, de wilskracht en de ondernemerschap.

Bekijk de geschenklijn 

De 'geschenk-bedenkers' van Fortune Factory hebben zich keihard ingezet om de meest creatieve en passende geschenken voor deze dag te ontwikkelen. Ook zitten ze klaar om jouw te helpen met het ontwerpen van een eigen verpakking. Je kunt het zo gek niet bedenken en zij weten wel een ontwerp te maken, kijkend naar jouw wensen. Grijp je kans met deze kleine attenties ter aanmoediging, als hart onder de riem of gewoon als blijk van waardering. Dit jaar zit vol tegenslagen voor veel ondernemers. Juist daarom moeten wij laten blijken dat ze niet alleen zijn! Dat steuntje in de rug is harder nodig dan ooit. Zij zijn tenslotte de motor van onze economie.