Kaart op maat voor Rabobank

Kaart op maat voor Rabobank

Rabobank is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving.

Tijdens de kerst wilde Rabobank Kerst relatiegeschenken weggeven als bedankje, en kwam zo uit op onze kerstkaart op maat gemaakt. Het ontwerp van dit kerstgeschenk lieten ze over aan onze grafische specialisten. De wens van de Rabobank was om op het ontwerp een persoon met gesloten ogen in te passen. Het kerststekje dat de Rabobank per post ging versturen sloot ontzettend goed aan op de reclame van Rabobank met de slogan: "Growing a better world together."

Bij de kerstkaart zit een kerstboomstek van 11 cm en 2 kleine kokertjes met bijpassende accessoires. Het kerstboompje in de kerstkaart is niet alleen een leuke giveaway met Kerst, maar ook voor de rest van het jaar goed inzetbaar!

Wil jij ook een groen kerstgeschenk, dat je in geheel eigen huisstijl kun verzenden? Neem gerust contact met ons op om eens te sparren over de mogelijkheden.