Prachtig all-over bedrukt blik voor DUKO Grafimedia

Prachtig all-over bedrukt blik voor DUKO Grafimedia

DUKO grafimedia

DUKO Grafimedia is een drukwerkmakelaar op gebied van grafische producten en diensten. Voor een van hun klanten, Hartmann Groep, een toonaangevende leverancier van medische en hygiënische producten, wilden ze een origineel en persoonlijk relatiegeschenk creëren.

Ze kozen voor een prachtig all-over bedrukt blik. Het blik had een stijlvol ontwerp met het logo en de slogan van Hartmann Groep, gemaakt door Admosfeer, een full service reclamebureau in branding, animatie en creatieve communicatie. Het blik ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook een duurzaam en herbruikbaar product dat de naamsbekendheid van Hartmann Groep kan vergroten.

DUKO Grafimedia was zeer tevreden over de samenwerking met Geluk.com, die het blik snel en vakkundig leverde. Ze waren ook erg trots op het eindresultaat, dat een hoge kwalitatieve uitstraling had. Ze ontvingen veel positieve reacties van hun klant en de eindgebruikers.

Dit is een voorbeeld van hoe Geluk.com kan helpen om je relaties te verrassen en te versterken met unieke en gepersonaliseerde geschenken. Wil je ook zo’n mooi blik bestellen voor je eigen klanten of relaties? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons op 078-8907766.

DUKO grafimedia