Bestel een zomerpakket voor je personeel en zakelijke relaties

Bestel een zomerpakket voor je personeel en zakelijke relaties

Ook in de zomer kan je aan de branding van je bedrijf werken. Geef een mooi zomerpakket of zomergeschenk weg aan je zakelijke relaties of aan je personeel. Zo versterk je op een leuke manier jouw merk door middel van merchandising. Op geluk.com bestel je gemakkelijk en geheel online zomerpakketten en zomergeschenken met logo bedrukking.

Waarom zomerpakketten weggeven?Zomerpakket blauw

Zomerpakketten en zomergeschenken weggeven in de zomer aan klanten, zakelijke relaties of personeel, waarom zou je dit doen? Op geluk.com kan je kiezen uit een breed aanbod mooie zomergeschenken die er aantrekkelijk uit zien, origineel zijn en volledig te personaliseren.

Redenen om een zomerpakket weg te geven:

Op een leuke manier aan je branding werken
Ook in de zomer kan je aan de branding van jouw bedrijf werken. Geef leuke en memorabele geschenken weg met jouw bedrijfslogo weg. Zo ontstaat er een positieve associatie met jouw bedrijfsnaam.

Bereik je doelgroep in de vakantietijd
Is de zomer een rustige periode? Gebruik persoonlijke zomergeschenken dan om ook in de rustigere tijd van het jaar jouw klanten te bereiken.

Verbind een zomergeschenk met een leuke actie
Verbind een leuke actie met een persoonlijk zomergeschenk. Zo vestig je op een leuke manier de aandacht op jouw bedrijf.

Zomergeschenken om weg te geven

We laten je graag een deel van ons assortiment zien, zo krijg je meteen een goed beeld van de mogelijkheden. Natuurlijk is dit maar een greep uit ons assortiment, er zijn nog een hoop andere zomergeschenken en zomerpakketten te bestellen.

ZomerpakketZomerpakket bestellen

Een perfect zomergeschenk. Dit zomerse geschenk bestaat uit een mooie strandtas gevuld met slippers, een zonnebril, hamamdoek of strandhandoek en meer... De gehele vulling kan je zelf bepalen. Met dit prachtige zomerpakket komt de ontvanger heel relaxed de zomer door, en dat dankzij jou! Bovendien zijn de producten te bedrukken met logo en je kan een persoonlijke kaartje toevoegen met logo en persoonlijke boodschap.

Bestel het zomerpakket »


Kweekset voor de perfecte zomercocktailZomercocktail kweeksetje

Geef een heerlijke zomercocktail weg! Dit leuke kweekkistje wordt gevuld met de zaden om heerlijke cocktails te maken. Het kweken is makkelijk en het is bovendien extra lekker om een cocktail te maken met zelf gekweekte ingrediënten. Zo zit je binnen de kortste keren met de lekkerste Mojito Strawberry in het zonnetje!

Om het kweekkistje komt een sleeve. Op de sleeve komen de groei-instructies voor de zaden en er is veel ruimte over voor een bijzondere bedrukking. Zet jouw logo samen met een zomers design op de sleeve!

Bestel het zomercocktail kweekkistje »


Een heerlijke zomeravondBorrelksitje zomer

'S avonds op het strand terwijl het zonnetje in de zee verdwijnt ... En dat met dit prachtige bedrukte houten kistje gevuld met verrukkelijke snacks en heerlijke wijn of Prosecco. Met dit kistje, voorzien van mooie dekselbedrukking volledig en kleur naar eigen ontwerp, verzorg jij een heerlijke zomeravond voor elke ontvanger.

Ontwerp jouw borrelkistje met wijn of prosecco »


Ijskoude ijslolly's met logoIjslolly's met eigen logo bedrukking

Je kan niet zonder in de zomer; ijskoude ijslolly's! Deze ijslolly's bestel je in een heerlijke mix van smaken met cola, limoen, appel, wilde bes, exotische vruchten, kers, perzik en meer.

De ijslolly's kan je bedrukken met een logo en ontwerp naar keuze. Zo ziet elke bofkont die deze verfrissende ijsjes heeft ontvangen ook meteen aan wie hij dit te danken heeft. Een heel lekkere en effectieve manier van branding!

Ontwerp jouw ijslolly's met logo »


Bqq schort

King of the Grill

Met dit mooie BBQ-schort samen met spatel, tang, vork en ovenhandschoen ben jij de King of the Grill. Hiermee verzorg je een heerlijke zomerse barbecue. Het schort is te bedrukken met jouw bedrijfs- of organisatielogo. Dit originele zomergeschenk van kwaliteit bestel je gemakkelijk online en al vanaf 25 stuks!

Bedruk jouw BBQ schort »