Filter

 • Gepersonaliseerde geschenken
 • Écht persoonlijk advies
 • Productie in eigen huis

Chocoladeletter in blikje

Doe het deze Sinterklaas is helemaal anders en ga voor chocoladeletters in blikje. Dat is weer wat anders dan een standaard doosje. Met ons assortiment chocoladeletters in blikje heb je een echt uniek sinterklaasgeschenk.

 • 1 product

 • Chocolade letterpret - groot

  Chocolade letterpret - groot

  Vanaf € 16,45 € 19,90 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Kleine chocoladeletters in blikje

Deze sinterklaas heb je genoeg letterpret met de kleine chocoladeletters in blik. Dit product is beschikbaar in een drie formaten: 185 gram, 300 gram en 500 gram mini chocoladeletters. Dit is een mix van de letters A/Z en bevat pure, melk en witte chocolade. Het ronde blikje is te personaliseren met een eigen bedrukking van het blikje.

Grote chocoladeletter in blik

 Behalve de kleine chocoladeletters kun je ook luxe chocoladeletters bestellen of gaan voor een grote chocoladeletter in een gepersonaliseerd blik. Hierbij kan je zelf kiezen welke letter (A/Z). Het is zelfs mogelijk om te gaan voor een getal (0/9). Door de personalisatiemogelijkheid van het blik is dit echt een leuk geschenk om weg te geven. Ga voor een blik in je huisstijl of met een boodschap er op. Zo kan je het meteen gebruiken als marketingtool.

Gepersonaliseerde chocoladeletters in blik

Bij ons is het mogelijk om gepersonaliseerde sinterklaasgeschenken te kopen. Ook de chocoladeletters in blik zijn te personaliseren. Hiervoor zijn twee opties: maak zelf een ontwerp en upload het bij het product, wij zorgen dat dat dit ontwerp op het blik komt. Uiteraard krijg je voor bedrukking een digitale proefdruk opgestuurd. De tweede optie is voor mensen die iets meer moeite hebben met het maken van een ontwerp. Voor hen staat ons team van grafisch vormgevers klaar die met alle liefde een ontwerp creëren naar aanleiding van jouw wensen.