Sinterklaasgeschenk of sinterklaaspakket? Laat je inspireren!

Sinterklaasgeschenk of sinterklaaspakket? Laat je inspireren!

De zomervakantie zit erop en het 'echte' leven komt weer op gang. Het lijkt dan elk jaar weer alsof de tijd heel snel gaat en het na de zomer heel erg snel kouder wordt. Ook de maanden gaan snel en komen de feestdagen er weer aan en daar wil je natuurlijk goed op voorbereid zijn. Wil je een relatiegeschenk of sinterklaaspakket weggeven voor sinterklaas? Begin dan op tijd met het kiezen van het perfecte geschenk. We willen je hierbij graag helpen en raden je daarom aan je te laten inspireren! We geven je een aantal leuke voorbeelden van (gepersonaliseerde) geschenken voor Sinterklaas.

Jute zak medio Malaga

Jute zak medio malaga sinterklaaspakket Een goed gevuld sinterklaaspakketje, een enorm leuke jute zak! Deze zak is goed gevuld met onder andere Bolletje kruidnoten, een zakje Sint schuimpjes en een Johnny Doodle chocoladereep. De zak wordt standaard afgesloten met een kaartje, hierop staat standaard: van Sint en Piet. Er zijn echter nog meer mogelijkheden, je kan bijvoorbeeld het kaartje zelf ontwerpen of laten ontwerpen! Dan wordt dit leuke sinterklaaspakketje opeens ook een persoonlijk sinterklaascadeautje! Naast deze Jute zak voor Sinterklaas bieden we ook nog andere zakken aan waarbij de inhoud verschilt, zo is er altijd een zak die bij jouw wensen past! Om deze andere zakken te vinden, klik op de link hieronder en zoek op Jute zak. Bestel de Jute zak medio Malaga »

Het Sinterklaaspakket "Deluxe"

Sinterklaaspakket Deluxe Met dit goed gevulde Sinterklaaspakket spreek je echt waardering uit, geef het bijvoorbeeld weg aan personeel of zakelijke relaties! Het is een extra luxe uitvoering van ons Sinterklaaspakket. Dit pakket kun je op verschillende manieren personaliseren. Je kunt er voor kiezen om een persoonlijke kaart erbij te voegen, deze kun je zelf ontwerpen maar ook laten ontwerpen. Hetzelfde geld voor het private label dat om het leuke blikje komt. Op deze manieren geef je naast een enorm mooi pakket ook een persoonlijk geschenk weg! Stel Het Sinterklaaspakket "Deluxe" samen »

Sinterklaaspakket Verfblik

Sinterklaaspakket verfblik Wens klanten, personeel en relaties een fijne pakjesavond en geef ze een Sinterklaaspakket voordat de goedheiligman dit kan. Met dit mooie verfblik gevuld met diverse lekkernijen spreek je bovendien echt waardering uit. Het zit immers vol met diverse sinterklaas snacks. Het verfblik is namelijk gevuld met:
  • Gevulde Speculaas
  • Zak Bolletje kruidnoten (200 gram)
  • Sint schuimpjes (50 gram)
  • Chocoladeletter (80 gram)
  • Netje chocolademunten (50 gram)
Naast de heerlijke vulling van het verfblik is het blik nog persoonlijker, leuker en mooier te maken. Je kunt namelijk een wikkel om het blik laten plaatsen, dit kost helemaal niks. Bij de wikkels kan je kiezen tussen een aantal leuke standaardontwerpen maar je kan de wikkel ook helemaal zelf ontwerpen. Dat laatste geeft altijd een heel gaaf en persoonlijk effect. Ontwerp jouw Sinterklaaspakket Verfblik »

Het Sinterklaashuis-pakket

Sinterklaashuis pakketEen prachtig houten grachtenpandje gevuld met heerlijke Sint lekkernijen. Bovendien kan grachtenpand daarna gebruikt worden als speciaal wijnkistje. Een heel speciaal Sinterklaasgeschenk waarmee je echt waardering uitspreekt. Het grachtenpandje is uiteraard te personaliseren, je kunt hierbij kiezen 2 verschillende methodes. Je kan een bedrukking op de voorkant van het grachtenpandje ontwerpen of laten ontwerpen én je kan een prachtige laser gravering toe voegen aan het houten grachtenpandje, dit geeft een heel gaaf effect.

Bestel jouw Sinterklaashuis-pakket »