Kerstgeschenk ideeen voor 2019, dit is leuk om te geven!

Kerstgeschenk ideeen voor 2019, dit is leuk om te geven!

Voor kerstgeschenken ben je natuurlijk bij ons op de juiste plek. Aangezien de kerst er weer aankomt moeten de kerstinkopen voor je bedrijf ook weer gedaan worden. Aangezien wij het geluk graag met jullie delen, hebben wij meerdere kerstgeschenk ideeën voor 2019 bij elkaar gezocht. Hopelijk zit daar ook een geschenk bij die bij je bedrijf past en die jij dan komende kerst kan gaan geven aan personeel en relaties.

Christmas tree to be - kweekset in blik

Kerstboomblik kweekset

Een kerstgeschenk idee voor 2019 die zeker onder de aandacht moet komen is het kweekset in blik. Aangezien bij kerst een kerstboom niet meer weg te denken is, kan je dit ook geven aan werknemers of relaties om de kerstgedachte ook op kantoor te krijgen. Het is natuurlijk erg leuk om te zien dat de verschillende kerstbomen op het bureau staan, welke gaat het meeste groeien? Daarnaast komt deze 'Christmas tree to be' in een unieke te personaliseren kerstboomblik. Het deksel van dit blik is te voorzien van een doming sticker, dit wordt ook wel een 3D sticker genoemd. Deze sticker heeft een bolling vorming door de transparante harslaag. Personaliseer deze sticker door een eigen ontwerp bij ons aan te leveren of kies ervoor om onze grafische afdeling aan het werk te laten gaan. Op basis van jouw wensen maken wij een passend ontwerp.

Bekijk het product: Christmas tree to be kweekset blik

Heerlijke chocolade tulband

Chocoladetulband

Door alle kerstlekkernijen krijg je toch steeds meer zin in de kerst? Wij in ieder geval wel en zeker door dus overheerlijke chocolade tulband, of ook wel de Smulband. Deze smulband wordt bedekt met blokjes karamelzeezout om het nog smakelijker te maken. Deze lekkernij wordt geleverd in een cadeauverpakking met mogelijk hierbij een kaart toegevoegd. Deze inlegkaart is zelf te ontwerpen of besteedt het uit aan ons om het ontwerpen. De werktekening voor de kaart is te zien bij de specificaties van het product.

Bekijk het product: Smulband

Kerstboom in geschenkdoos

Kerstboom in geschenkdoos

Breng de kerst bij je op kantoor met het geven van een groen geschenk. Deze prachtige verpakking bevat een kerstboom van ongeveer 30 cm hoog, dit is ideaal om op je bureau te zetten. Het kerstboompje zal standaard in een zwart potje komen maar het is ook mogelijk om deze in een rood potje zoals op de afbeelding te verpakken. Het kerstboompje kan ook nog leuker gemaakt worden door gebruik te maken van de verschillende versieropties. Zo kan je 3 slingers van ca. 100 cm en/of 6 kerstballetjes in de kleurencombinatie rood, zilver en goud aan het geschenk toevoegen. Wil je het kerstgeschenk ook nog personaliseren? Dat kan door middel van een banderol all-over en full colour te laten bedrukken.  Ga dus direct aan de slag met het maken van het ontwerp dat bij je bedrijf past!

Bekijk het product: Kerstboom in geschenkdoos

Advies nodig bij het vinden van een kerstgeschenk?

Hopelijk hebben deze kerstgeschenk ideeën voor 2019 jou een ingeving gegeven over wat je het personeel kan gaan schenken. Benieuwd naar welke andere kerstgeschenken wij in het assortiment hebben? Neem dan snel een kijkje bij onze andere geschenken. Voor advies over een kerstgeschenk, staan wij voor je klaar.