Dag van de Leidster: ideeën voor leuke cadeaus

Dag van de Leidster: ideeën voor leuke cadeaus

Op de derde donderdag in september vieren wij de Dag van de Leidster en bedanken we alle leider en leidsters in Nederland. Dit jaar is dat donderdag 19 september. Leiders en leidsters in kinderdagverblijven en gastouders hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit veel Nederlandse gezinnen. Kinderen staan voor hen op de eerste plaats en dat verdient een blijk van waardering. Werkgevers laten op de Dag van de Leidster graag hun waardering blijken in de vorm van een kleine attentie of leuk cadeau. Ben jij verantwoordelijk voor de geschenken voor al je collega's of het personeel en weet je nog niet wat het dit jaar moet worden? Je wilt een uniek geschenk, anders dan voorgaande jaren en zit ook nog eens vast aan een beperkt budget. Wij weten wel raad! We geven je ideeën voor leuke cadeaus en hopen dat je zo goede inspiratie opdoet.

Cadeau ideeën

  Hieronder vindt je een aantal ideeën van geschenkjes voor leidsters. Je vindt ze allemaal terug in ons assortiment. Stuks voor stuk zijn deze geschenken te voorziejn van een eigen logo, een persoonlijke tekst of een heel eigen ontwerp. Je kunt zelf een bedrukking aanleveren, of onze hulp inschakelen.

Bedrukt geschenkblik met flikken of chocolade

Blik Dag van de Leidster Dit gave matzwarte geschenkblik voor leidsters kun je voorzien van een bedrukking die je zelf hebt ontworpen. Maar je kunt ook gaan voor het ontwerp dat wij al hebben klaarliggen. Dit ontwerp kun je voorzien van je eigen logo en tekst. Maak er een persoonlijk cadeau van. Niet alleen de inhoud smaakt heerlijk, het blik zal nog vele jaren dienstdoen als bewaarmiddel en warm aandenken.

Taart in geschenkblik

Taartblik voor leidsters Het taart in geschenkblik is een luxe blik waarvan wij het deksel volledig voor je bedrukken. Dit kan met één van de standaardontwerpen waar we het logo van jullie organisatie en-of een eigen tekst in invoegen. Maar het is ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp bij ons aan te leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk meer informatie van de taart in het geschenkblik.

Zet ze in het zonnetje!

Zonnebloem in blikje Op de Dag van de Leidster worden alle leid(st)ers in het zonnetje gezet! En om dat te benadrukken deel jij het zonnetje uit... met een zonnebloem kweeksetje. De bloem die altijd naar de zon toe groeit! Een mooi gebaar naar de medewerkers. Het zonnebloem kweeksetje wordt verpakt in een luxe blikje met een eigen wikkel. Leuk om het wikkel te laten bedrukken met een logo en persoonlijke boodschap.

(H)eerlijke chocoladereep

Tony Chocolonely Leidsters Een geschenk met een bijzonder verhaal! Tony Chocolonely is namelijk de eerste slaafvrije chocoladereep... De goede zorg die onze kinderen hier krijgen verdient toch ieder kind! Geef jij je collega's een Tony Chocolonely chocoladereep, dan steun je de slaafvrije cacao industrie. Dat is nog eens echt genieten van chocolade! Je kunt een eigen ontwerp aanleveren voor het wikkel van de chocoladereep!

Chocolade Like duim

Chocolade like duim De inzet van je personeel is top en dat mag gezegd worden, met een dikke duim! En niet zomaar een 'thumbs up', maar een heerlijke chocolade duim. Steek je duim op naar al je personeel en verras hen met deze kleine, maar unieke attentie. Snoepgoed doet goed Een pennenblik met vruchtenletters, een theeglas of mok met schoolkrijt of een grote snoeppot met Celebrations (want je hebt wat te vieren)! Wij vullen iedere gewenste verpakking met een vulling naar keuze. Vruchtenletters, appelsnoep en schoolkrijt zijn populair, maar er is nog zoveel meer... Heb je al een leuk idee?

Dag van de Leidster 2019 - donderdag 19 september

Dit jaar vindt de dag van de leidster plaats op donderdag 19 september 2019.

Kijk eens op onze pagina voor de Dag van de leidster voor een uitgebreid assortiment met cadeaus en giveaways voor de Dag van de Leidster. Heb je een ander idee in gedachten? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bekijk ook onze Pinterest pagina voor nog meer cadeau inspiratie: