Chocolade cadeau doen? Dit is onze top 3

Chocolade cadeau doen? Dit is onze top 3

Chocolade wordt vaak ingezet als geschenk voor relaties, terecht. Chocolade is een norm lekker product en valt bij veel mensen in de smaak! Niet voor niets hebben wij binnen ons assortiment een behoorlijk aantal chocoladegeschenken opgenomen. Nieuwe en originele cadeau's met in de hoofdrol chocolade. Altijd leuk verpakt, bedrukt of op de een of andere manier op maat gemaakt. Ben je op zoek naar een mooi product van chocolade om cadeau te doen? Zoek dan niet verder, wij presenteren je een top 3 van chocoladegeschenken. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen tussen al onze chocoladegeschenken.

Johnny Doodle in geschenkblik

Johnny Doodle geschenkblik

Nieuw in ons assortiment en nu al zeer geliefd! Johnny Doodle in een geschenkblik. Een moderne, heerlijke én eerlijke chocoladereep. Gemaakt door echte liefhebbers! Johnny Doodle is verkrijgbaar in 9 verschillend, erg lekkere en eigenwijze smaakcombinaties.

  • Milk
  • Milk Fudge & Brownie
  • Milk Amaretti
  • White speculoos
  • White Strawberry Merengue
  • Dark 72%
  • Dark Salty Fudge
  • Dark Nougat Cardamon
  • Milk Sweet & Salty Nuts
  • Milk Coffee Cookie Crumble

De blikverpakking waarin de Johnny Doodle verpakt is kun je door ons laten voorzien van een bedrukking rechtstreeks op het blik. Dit geeft een heel gaaf gezicht en maakt een uniek chocolade cadeau! Het ontwerp kun je natuurlijk helemaal zelf vormgeven. Geen design skills? Niks aan de hand. Onze grafische specialisten helpen je graag bij het vormgeven van het perfecte blikje!

Meer informatie over de smaken, het product, of gewoon direct bestellen? Bekijk ons Johnny Doodle in geschenkblik

Chocolade gelukshoefijzer in zakje

Chocolade hoefijzer

Wens je klanten, bezoekers of andere relaties geluk met dit unieke gouden chocolade hoefijzer. Het transparante zakje wordt dichtgemaakt met een topkaartje, waarvan je het design natuurlijk helemaal zelf bepaalt! Het hoefijzer past ook erg goed als cadeau bij het Sinterklaasfeest, denkend aan het trouwe paard dat de goedheiligman ieder jaar weer over de daken vervoert.

Bekijk het chocolade gelukshoefijzer

Het chocolade hoefijzer kun je ook in het groot, in een gave verzenddoos per post versturen. Ontzettend origineel om je relaties op deze wijze veel geluk toe te wensen. Vraag naar onze mogelijkheden met betrekking tot dit verzendproduct.

Tony's Chocolonely in eigen sleeve

Tony's chocolade case 1  Tony's chocolade case 2  Tony's chocolade

De welbekende en zeer geliefde Tony Chocolonely reep kun je voorzien van een eigen sleeve en cadeau doen aan al je relaties. De heerlijke chocolade zal zeker in de smaak vallen. Erg gaaf om de Tony's te zien in jouw eigen verpakking. Je relaties zullen niet alleen de smaak, maar ook de originaliteit hiervan waarderen. Je kunt zowel de normale Tony's bestellen als kleinere exemplaren, de mini Tony's Chocolonely.

Bekijk Tony's Chocolonely in eigen sleeve