Medicijndoosjes voor HOWDO

Medicijndoosjes voor HOWDO

HOWDO is een creatief communicatiebureau uit 's-Hertogenbosch. Waarbij je gerust mag denken aan creatieve uitingen in alle richtingen. Met een indrukwekkend netwerk aan betrouwbare professionals kunnen zij per project de meest geschikte partners aan laten schuiven. Zij werken voor klanten uit de culturele, commerciële en maatschappelijke sector.

Om hun medewerkers een boost te geven ging HOWDO voor de medicijndoosje met snoepjes. Het design heeft HOWDO zelf gemaakt en aangeleverd. Er staan leuke teksten bij zoals: ''Werkt tegen hoofdpijn van de creatieve briefings''. Dit mag je natuurlijk allemaal zelf invullen. Ook kan je nog kiezen om een bijsluiter bij te voegen. En vanaf 3000 stuks kun je er ook voor kiezen de achterkant van het zilverfolie te laten bedrukken in 1 kleur. Daarnaast kan je ook nog kiezen tussen vijf verschillende smaken; mint, citroen, sinaasappel, aardbei of appel.

Wil jij ook je medewerkers een hart onder de riem steken met een origineel relatiegeschenk, kijk dan eens naar de mogelijkheden.