BBQ-kruiden als passend geschenk voor een medewerkersevenement

BBQ-kruiden als passend geschenk voor een medewerkersevenement

Target Technology is een detacheringspartij. Ze zijn gespecialiseerd in technisch personeel voor de industrie. Het bedrijf organiseert periodiek evenementen voor gedetacheerde medewerkers. Zo kunnen de medewerkers elkaar beter leren kennen. Maar ook op professioneel vlak is het vruchtbaar. Target Technology heeft gezien dat de gedetacheerde werknemers juist ook binnen het werkveld veel aan elkaars kennis en ervaring kunnen hebben.  Daarnaast kan de werkgever haar werknemers ook beter leren kennen. Genoeg voordelen dus!

Bij de evenementen doet het detacheringsbedrijf graag een presentje. Deze zomer waren dit BBQ-kruiden, geheel in lijn met het evenement.

Barbecueën met de zaak

Deze zomer was het evenement een grote barbecue. De barbecue werd georganiseerd voor de gedetacheerde werknemers, maar hun gezinnen waren ook van harte welkom. Het geschenk wilde Target Technology zoals vaker laten aansluiten op het evenement. Daarom ging het bedrijf op zoek naar een passend zomergeschenk. Geheel in stijl werd het dan ook een glazen tube met barbecuekruiden.

Wil jij ook een op maat gemaakt geschenk? Wij denken graag met jou mee. Onze creatieve adviseurs weten altijd verrassend uit de hoek te komen en zorgen graag voor een glimlach op het gezicht van de ontvangers van jouw geschenk!