4 perfecte zomergeschenken voor warme temperaturen

4 perfecte zomergeschenken voor warme temperaturen

De meteorologische zomer is inmiddels begonnen en ook de eerste hittegolf van het jaar is al genoteerd. Met nog maar een paar weken tot de zomervakantie gaat beginnen is dit het ideale moment om jouw collega’s, klanten of overige relaties een fijne vakantie te wensen met een zomergeschenk. Onze geschenkbedenkers hebben weer hun best gedaan en hebben een aantal nieuwe zomergeschenken op de plank getoverd. Wij lichten er een aantal uit.

Strandzitter pakketzomergeschenken zomerse post

Bij zomervakantie denken wij meteen aan zon, zee en strand. Dit strandzitter pakket zorgt ervoor dat je hier optimaal van kunt genieten. Met de blauwe zonnebril en de 24 ICE vrieslolly wordt geen zonnestraal je te veel. De ijsjes zijn echte Frozen Cocktails in de smaak Vodka & Energy. Genieten! Met de sudoku’s en Zweedse kruiswoordpuzzels in het Denksport varia puzzelboekje kom je helemaal tot rust als je met je handdoek op het warme zand ligt.

Vakantie naar Italië

Verlang jij ook zo naar zomervakanties aan het Gardameer, Venetië of Sicilië? Met dit Vakantie naar Italië pakket verplaats je je helemaal in de Italiaanse keuken. Je vindt namelijk heerlijke ingrediënten terug voor echte Italiaanse gerechten. Ideaal als opwarmertje voor je vakantie of als je de Italiaanse vakantiesferen naar Nederland wilt halen.

Als je aan Italiaanse gerechten denkt kan een pasta natuurlijk niet ontbreken. Als je de chique zwarte doos opent, vind je dit dus zeker terug. Samen met de Italiaanse tomaat & basilicum saus en de truffel olijfolie maak jij de allerlekkerste pasta. Daarnaast vind je in dit Italië geschenk een zak bruschetta’s met tomaat en bijbehorende bruschetta kruidenmix. Perfect als voorgerecht.

zomergeschenken vakantie naar italie

Zomerse postzomergeschenken zomerse post

Heb jij ook zoveel zin in eindeloze zomerdagen, gezellige barbecues met vrienden en koele versnaperingen? Geef dit Zomerse post geschenk cadeau aan je collega’s of relaties. Dit verzenddoosje laat je de dagen aftellen totdat je op vakantie gaat.

De inhoud komt perfect van pas bij warme temperaturen. Je houdt je hoofd koel met drie 24 ICE vrieslollies en een bijkleurende waaier. Het doosje wordt helemaal één kleur, dus kies welke kleur ijsjes en waaier je wilt hebben. Verder vind je echte zomersnoepjes terug, namelijk Napoleons in fruitsmaak. Ook zit er een strandbal in het doosje.

Het Zomerse post pakket zit in een speciaal verzenddoosje dat precies door de brievenbus past. Hierdoor kunnen wij de pakketjes in één keer versturen naar de ontvangers. Geef de adressen aan ons door en wij zorgen ervoor dat iedereen zijn zomergeschenk op het juiste moment ontvangt. Zo kan jouw vakantie alvast beginnen!

Voeg een kaart toe

Al onze zomergeschenken zijn te personaliseren, zodat je echt een custom-pakket hebt. Hoe leuk is het als de ontvanger bij het openen van het geschenk, naast alle zomerproducten, ook een kaart, sticker of label ziet waar de zonnestralen vanaf spatten. Onze vormgevers hebben al een viertal zomerse ontwerpen gemaakt waar je uit kunt kiezen, maar het is ook mogelijk om voor een heel ander ontwerp te gaan. Creëer je eigen zomerse design en upload hem in de productopties of laat onze grafische vormgever een passend ontwerp maken. Zo kan je alvast met een koude cocktail in je hand genieten van de zomervakantie.