3 top giveaways voor Dag van de Bouw

3 top giveaways voor Dag van de Bouw

Bouwers verdienen een cadeautje tijdens de Dag van de Bouw

Voor de 13e keer werd de Dag van de Bouw georganiseerd en ditmaal geopend door Maxime Verhagen met de woorden: "Na enkele jaren van crisis is de bouw herboren en dat laat ze vandaag op 130 locaties zien.".
De Dag van de Bouw is een perfecte dag om jouw werknemers eens goed in het zonnetje te zetten zonder gereedschap in hun hand. Of toch wel. Denk bijvoorbeeld aan deze Toblerone bar ontworpen als waterpas.


Toblerone in waterpasToblerone in eigen sleeve

Geef je bouwvakker deze waterpas en vraag hem iets recht te zetten. Het zal niet lang duren voordat hij doorheeft dat hij in de maling wordt genomen met smakelijke humor. Ook lekker om chocolade te geven voor dat beetje extra energie natuurlijk.

Bekijk de Toblerone in eigen sleeve hier »


Blikje bier in eigen huisstijlBlikje bier in eigen huisstijl

Na een lange dag hard werken is er niets zo lekker als een ijskoud biertje! Voor de Dag van de Bouw geef je natuurlijk een gepersonaliseerd blikje met jouw persoonlijke boodschap. Tip: Geef ze er maar één als zij nog moeten rijden / werken.

Creëer je eigen Blikje bier in eigen huisstijl hier »


Flesje mineraalwater 33 clFlesje mineraalwater 33 cl

Naar blikjes bier hebben wij natuurlijk ook flesjes mineraalwater voor de Dag van de Bouw met hersluitbare dop. Alcohol is zeker niet op ieder moment gepast maar water is dat wel! Net als de andere producten is dit flesjes volledig te personaliseren naar jouw huisstijl. Onze creatieve afdeling staat paraat om voor jou een ontwerp te maken of maak er natuurlijk zelf één.

Bekijk het Flesje mineraalwater 33 cl hier »