Persoonlijk advies

Paaseitjes in papieren zakje - groot

Paaseitjes in papieren zakje - groot
Deze paaseitjes in papieren zakje zijn een leuk en smakelijk paasgeschenk. Geef het zakje een persoonlijk tintje door zelf de sticker te ontwerpen. Met dit goed gevulde zakje is weggeven een eitje!

* Verplichte velden

€ 3,95

3.95

37.5000

50

2503.5000

5003.2500

10003.1000

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
3.95
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 3 werkdagen na goedkeuring proef

Beschrijving

Details

Op zoek naar een geschikt paasgeschenk voor jouw relaties, klanten en collega's? Weggeven is een eitje met deze paaseitjes in papieren zakje. Deel de zakjes uit en laat jouw relaties genieten van deze heerlijke chocolade paaseitjes!

Het papieren zakje wordt gevuld met ca. 250 gram massieve paaseitjes. Voor de vulling kun je kiezen uit: een mix van witte, pure en melk chocolade paaseitjes of melkchocolade paaseitjes met praliné vulling. In het zakje zit een venster, waardoor de smakelijke eitjes direct zichtbaar zijn. Het zakje wordt afgesloten middels een sticker. 

Je maakt dit paasgeschenk helemaal af door de sticker in een paasthema uit te voeren. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij al 3 stickers in paasthema ontworpen. Je kunt kiezen uit een paashaas, paasei of kuikens. Aan deze stickers kunnen wij een persoonlijke boodschap of logo toevoegen, zodat de sticker persoonlijker wordt. 

Het is ook mogelijk om de sticker volledig zelf te ontwerpen! Download eerst het stramien hiernaast en leef je uit op jouw unieke ontwerp. Wil je wel graag een eigen ontworpen sticker, maar vind je het lastig om dit zelf te ontwerpen? Voor onze creatieve afdeling is ontwerpen een eitje! Vertel ons wat jouw ideeën voor het ontwerp zijn, dan gaan wij aan de slag voor je.

Je kunt de paaseitjes in papieren zakje groot natuurlijk verstoppen, maar het is ook leuk om deze uit te delen tijdens de paasbrunch of aan relaties. Dit paasgeschenk valt zeker in de smaak!

Extra informatie

255.0000

Afmetingen: 240 x 80 x 50 mm.
Gewicht:
Inhoud: ca. 250 gram paaseitjes
Houdbaarheid: 12 maanden
Downloads
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het zakje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Aantal Stuksprijs
50 € 3,95
250 € 3,50
500 € 3,25
1000 € 3,10
  • Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger.
  • Dit zijn staffelprijzen. Andere aantallen zijn ook mogelijk.

  • Downloads

    Geluk.com is onderdeel van

    betaalmethodes