Paaseitjes in klein plastic potje

Basisprijs per stuk € 4,30

Een leuk paasgeschenk voor al jouw collega's en relaties. Weggeven is een eitje met deze paaseitjes in klein plastic potje!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Paaseitjes in klein plastic potje

Paaseitjes in klein plastic potje als giveaway

De paaseitjes in klein plastic potje is een erg leuk paasgeschenk voor jouw collega's en relaties. Je kunt het potje ook gebruiken als een weggevertje aan klanten rond de Paasdagen. 

Dit kleine plastic potje wordt gevuld met ca. 165 gram paaseitjes. Voor de vulling kun je kiezen uit: een mix van witte, pure en melk chocolade paaseitjes of melkchocolade paaseitjes met praliné vulling. Doordat het potje transparant is, zie je direct de vrolijke gekleurde paaseitjes!

Op de voorkant van het potje plakken we een sticker. Je hebt keuze uit een sticker met een paashaas, paasei of kuikens. Je kunt deze stickers persoonlijker maken door een logo of persoonlijke boodschap toe te voegen.

Ben je creatief? Ontwerp dan jouw sticker volledig zelf! Bekijk voordat je aan de slag gaat wel eerst even het stramien hiernaast. Heb je wel de ideeën, maar moeite met de uitvoering? Laat het ons weten, dan helpen wij je met het maken van een sticker!

Beslis jij alvast waar en wanneer je de paaseitjes in klein plastic potje wilt weggeven? Dan zorgen wij ervoor dat de paasgeschenken op tijd afleverd worden!

Paaseitjes in klein plastic potje

Specificaties

Gewicht 165 gram
Inhoud ca. 165 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden
Paaseitjes in klein plastic potje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het potje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Paaseitjes in klein plastic potje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 4,10
500 € 3,95
1000 € 3,85
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!