Vind ik leuk: Dag van de leraar

Vind ik leuk: Dag van de leraar

Lolly Dag van de leraar

Op de Dag van de Leraar kiezen veel onderwijsinstellingen ervoor om de leraren en leraressen die zij in dienst hebben eens goed in het zonnetje te zetten. Dit kan goed met een cadeautje voor de dag van de leraar. Ieder jaar krijgen wij weer erg leuke ideeën binnen die wij uitwerken tot een mooi en uniek product. Ook zijn er onderwijsinstellingen die de opdracht bij ons neerleggen om iets leuks te bedenken.

Trots op onze leraren, dat was de boodschap die we moesten overbrengen voor de Veluwse Onderwijsgroep. De instelling had een vast budget vastgesteld voor een cadeau voor de leerkrachten. Hier zijn wij mee aan de slag gegaan. Speciaal voor de Veluwse Onderwijsgroep ontwikkelden wij een chocoladelollie gemaakt in de vorm van de welbekende “Facebook duim”. Like of vind ik leuk komt zo heel passend naar voren. Iedereen associeert de duim met Like of Vind ik Leuk.

In de verpakking was een daarnaast persoonlijke kaart ingevoegd die het beeld van de duim versterkte. De lolly's moesten in verschillende aantallen naar diverse scholen worden verstuurd. Uiteraard hebben wij ook de gehele logistieke afhandeling verzorgt.