Valt jouw teamuitje in het water? Bekijk dan onze online teamuitjes!

Valt jouw teamuitje in het water? Bekijk dan onze online teamuitjes!

December komt steeds dichterbij. De meeste bedrijven zijn al druk bezig met het plannen van allerlei kerstactiviteiten. Helaas gaat het dit jaar allemaal wat lastiger door de Corona-crisis. Dus moeten we met elkaar creatief zijn. Ga samen met je collega’s, je bedrijf, je vereniging of vriendengroep de strijd aan of speel tegen elkaar tijdens de onvergetelijke online “Pieken met Kerstshow”. Je wordt verrast door de zingende hosts, een hilarische Elf en niet te vergeten de Kerstman. Zing vanuit huis uit volle borst mee met de bekendste kerst-hits. Zo ben je deze kerst toch nog samen met je collega’s.

Online kerstuitje voor het hele bedrijf

Er zijn 3 varianten van de Pieken met kerstshow.

Vooraf opgenomen kerstshow

De show is voorafgaand al opgenomen, maar de winnaar wordt aan het eind de show realtime getoond. Je kunt de datum en het tijdstip zelf bepalen. Handig als je aan een strak schema vast zit. De show is vanaf 7,50 euro per deelnemer.

Semi live Kerstshow

Je kunt de show personaliseren. Denk aan jullie logo, bedrijf gerelateerde vragen of laat iemand uit het bedrijf de collega’s verwelkomen als de Kerstman. Wij monteren de video passend naar jouw wensen. De show is vanaf 9,50 euro per deelnemer

Live show

Hier wordt de show geheel realtime opgevoerd en uitgevoerd. De gezellige hosts en de Elf zorgen samen met jullie voor een onvergetelijke Kerstshow! Op diverse onderdelen kunnen we de show aanpassen. Wij zorgen ervoor dat het compleet aansluit aan jouw bedrijf. De show is vanaf 12,50 euro per deelnemer. Wil jij samen jouw team dit feestelijke spektakel beleven? Neem dan gerust contact met ons op en we maken een onvergetelijk feestje van.  Magische Online 'Pieken met Kerstshow' - 2020.

Online teamuitjes op maat

Je kan online teamuitjes bestellen, geheel op maat. Je kiest zelf de activiteit en vervolgens kan je ervoor kiezen om het online teamuitje aan te passen aan jouw bedrijf en werknemers. Vragen, activiteiten en opdrachten van het uitje worden dan gepersonaliseerd. Zo kan je ook vanuit huis een teamuitje organiseren dat onvergetelijk is!

Presenteer de uitjes op een leuke en lekkere manier

Een uitje aankondigen doe je natuurlijk niet via de mail. Je wilt je collega's enthousiasmeren voor het online uitje dat jullie gaan spelen! Dit krijg je voor elkaar door het online teamuitje te presenteren in een origineel, visueel aantrekkelijk en lekker geschenk. We hebben, speciaal voor de online teamuitjes, een aantal prachtige geschenken samengesteld die je helemaal naar eigen hand kunt zetten. Presenteer hier het online teamuitje voor dit jaar in!

Borrelkistje met wijn, prosecco of bierBorrelkistje met Prosecco - Online Teamuitje

Een stijlvol houten wijnkistje gevuld met heerlijke producten. In het kisje kan je bier naar keuze laten stoppen, maar ook Prosecco of wijn naar keuze. Het deksel van het borrelkistje wordt bovendien prachtig in kleur en haarscherp bedrukt met een logo en ontwerp naar keuze. Een prachtig geschenk dat niet snel zal worden vergeten! Bestel jouw online teamuitje in een ...

Geschenk op de deurmatVerzenddoosje - Online teamuitjes

Een hoop collega's zitten misschien nog thuis, dan is het extra leuk om ze te verrassen met een geschenk op de deurmat. We hebben verschillende via de post te versturen doosjes met vulling naar keuze samengesteld. Kies de vulling die je het leukst of lekkerst vindt en laat de verzenddoos en de persoonlijke kaart die in het doosje komt bedrukken met een ontwerp, logo en tekst naar keuze! Presenteer jouw online teamuitje in een verzenddoosje »

Keuze online teamuitjes

Je hebt zelf in de hand welk teamuitje je met je bedrijf gaat spelen. Je hebt diverse keuzes voor het organiseren van een online teamuitje. Bekijk onder andere deze voorbeelden:

1. Online pubquizPubquiz - online teamuitje

Een echte online pubquiz gevuld met onder anderen een serieuze dosis humor, ontspanning en een fanatieke strijd tussen collega's. De pubquiz is een virtuele quiz die je speelt met en bovenal tegen elkaar. Iedereen speelt gemakkelijk mee via een app op zijn eigen smartphone, tablet of computer. De quiz wordt gepresenteerd door onze ervaren en enthousiaste presentator. Daarnaast kan je de quiz, die gevuld is met meerdere originele en verrassende ronden, laten personaliseren aan jouw bedrijf.

2. Bingo

Bingo - Online teamuitje

De leukste virtuele Bingo om te spelen met je collega's. De bingo is te personaliseren aan jouw bedrijf en is te spelen in teams of individueel. Het spel is gevuld met verschillende verrassende muzikale opdrachten en gebaseerd op onze succesvolle foute Bingo. Dankzij de leuke, verrassende en swingende ronden is dit zeker geen saai online teamuitje!