Relatiegeschenken met bedrukking: Zo maak je het verschil

Relatiegeschenken met bedrukking: Zo maak je het verschil

Ben je voor relaties op zoek naar een mooi geschenk om weg te geven? Kies dan voor een relatiegeschenk met bedrukking en benut de kansen die hiermee gepaard gaan. Of je nu voor personeel of zakelijke relaties op zoek bent naar een mooi geschenk, met bedrukking kun je het geschenk nog meer waarde geven.

Relatiegeschenken voor klanten

Veel bedrijven tonen waardering aan zakelijke relaties door een geschenk weg te geven. Denk aan geschenken met Pasen, Sinterklaas en Kerstgeschenken. Maar ook door het jaar heen zijn geschenken een kans om een goede relatie op te bouwen met je klant. Om waardering te tonen. Een aantal voorbeelden:

  • Kopers van een huis ontvangen van de makelaar een fles wijn
  • Bij de aankoop van een keuken geeft de keukenspeciaalzaak een koekblik met heerlijke koekjes
  • Bij de aankoop van een auto krijg je een bos bloemen

Wanneer je een geschenk geeft zorgt dit voor een positieve reactie van de relatie en creëer je  een positieve band met jouw klant. Maar het geschenk zelf kan deze band nog meer versterken. Wanneer je jouw logo of zelfs huisstijl op het geschenk drukt zal de relatie wanneer het jou geschenk gebruikt wederom positief herinnert worden.

Geef je bijvoorbeeld iets klein en lekkers dan zal op een later moment wanneer het genuttigd wordt, bijvoorbeeld bonbons met een eigen logo, weer een positieve associatie met jouw bedrijf of organisatie ontstaan.

Je kunt ook kiezen voor een cadeau met een hogere bewaarwaarde. Denk aan een koekblik met koekjes. Een mooi luxe blik met een passende bedrukking wordt niet zomaar weggegooid. Sterker nog, grote kans dat het blijft terugkomen in de keuken op kantoor of zelfs thuis! Jarenlang geniet je van gratis exposure in het hart van je doelgroep.

Geschenken voor personeel

paaseitjes in blik

Ook je personeel wil je je waardering tonen. Ook hier zijn door het jaar heen meerdere geefmomenten. Veel bedrijven geven tijdens de feestdagen een geschenk. Met Pasen in aantocht zie je dat paaschocolade zoals geschenken met chocolade eitjes populair worden. Ook zien we dat tijdens Pasen steeds vaker wordt gekozen voor groene geschenken.

Of je nu een geschenk weg geeft met Pasen, Sinterklaas, Kerst, op een dag speciaal voor jouw werknemers zoals Dag van de Verpleging voor zorgpersoneel, of op een ander moment, ook hier kun je ervoor kiezen je geschenk te bedrukken.

Het draagt bij aan een stukje interne marketing, of interne branding. Je creëert draagvlak voor j e eigen organisatie, je merk, bij je medewerkers. Wanneer zij zich meer verbonden voelen zullen zij jouw (organisatie of bedrijf als) merk ook sterker naar buiten uitdragen.

Ook hier het voorbeeld van een gaaf en mooi bedrukt blik, laten we zeggen een theeblik gevuld met lekker smaken thee, voorzien van een all-over bedrukking. Hoe gaaf is het als deze staat the ‘shinen’ in de keukens bij je medewerkers thuis?

Op zoek naar een bedrukt relatiegeschenk?

Er zijn tal van bedrukte geschenken. Voor ieder budget, elke situatie en aansluitend op jouw branche en bedrijf of organisatie. Met een hoop ervaring, kennis en een creatieve inslag helpen wij je graag aan een topgeschenk. Neem gerust contact met ons op en vertel ons jouw idee of wensen, dan stellen we een aantal mooi relatiegeschenken aan je voor. Mét de mogelijkheid tot bedrukking natuurlijk.