Persoonlijke geschenken voor leidsters; onze top 3!

Persoonlijke geschenken voor leidsters; onze top 3!

Leidsters zetten zich het hele jaar in voor onze kinderen. Leidsters verdienen een flinke bak waardering, hierom is de Dag van de Leidster in het leven geroepen. Deze dag valt in 2021 op 16 september. Op deze dag besteden we een keer aandacht aan de stille maar o zo waardevolle krachten. Zo worden op deze dag leidsters door het hele land in het zonnetje gezet. Bijvoorbeeld door ze een prachtig persoonlijk geschenk te geven. Ben je op zoek naar inspiratie? We zijn gespecialiseerd in het maken van unieke geschenken op maat en staan voor je paraat. We delen onze top 3 geschenken voor leidsters met je!

Top 3: Geschenken Dag van de Leidster

1. Bak-Zak FocacciaBak-zak focaccia

Met deze bak-zak kom je gegarandeerd origineel uit de hoek. Deze leuke bak-zak is gevuld met onder andere een mini garde, receptkaart, olijfolie en een echte Focaccia bakmix - Dikke Mik. Van deze bak-zak een persoonlijk geschenk maken? Dat is natuurlijk mogelijk!

Voeg een persoonlijke kaart toe aan de bak-zak. Hierop kan je een persoonlijke boodschap of tekst achterlaten, gehuld in een prachtig ontwerp. De kaart kan je helemaal zelf ontwerpen of laat deze ontwerpen naar wens.


2. Belgische chocolade in geschenkblikLeidster chocolade in blik

Een verrukkelijk geschenk in prachtig mat zwart geschenkblik. 290 gram Belgische chocolade worden verpakt in een prachtig blik op maat. Het blik wordt op het deksel voorzien van haarscherpe bedrukking, volledig in kleur! Het ontwerp voor de bedrukking kan je helemaal zelf maken of schakel hier onze creatieve afdeling voor in. Ze zijn uitstekend in staat een mooi ontwerp naar wens te creëeren.


3. Eetbare kleurpotlodenEetbare kleurpotoden

Een geschenk dat perfect past bij leidsters en kinderen. Deze kleurpotloden, het gummetje en de puntenslijper zijn haast niet van echt te onderscheiden maar zijn gemaakt van heerlijke chocolade om van te smullen!

Op het doosje van de chocolade kleurpotloden kan je een persoonlijke sticker laten plaatsen. Hierop komt een mooi ontwerp gehuld in eigen logo/korte tekst.


Geschenkadvies op maat!

Nieuwsgierig naar andere mogelijkheden, qua geschenken, vulling of personalisatie? Hiernaar vragen mag altijd! We staan altijd voor je klaar om je te voorzien van geschenkadvies op maat. We bespreken graag alle mogelijkheden met je en denken actief met je mee.