Pak uit met bedrukte relatiegeschenken voor Kerst

Pak uit met bedrukte relatiegeschenken voor Kerst

Ook met kerst kan je jouw klanten en zakelijke relaties bereiken. Pak dus dit jaar uit met de allerleukste en beste kerstgeschenken voor relaties en klanten, volledig voorzien van unieke bedrukking en eigen logo's. Zo bedank je ze voor het gehele jaar en creëer je een nieuwe positieve associatie met jouw bedrijf!

Kerstgeschenken met bedrukkingKerstgeschenk bedrukt

Wanneer je een relatiegeschenk weggeeft aan zakelijke relaties, personeel of (potentiële) klanten wil je natuurlijk op zijn minst dat direct te zien aan wie de ontvanger het geschenk te danken heeft. Met dit in gedachte stellen we ons unieke assortiment samen. Al onze relatiegeschenken voor kerst zijn dus te personaliseren met een eigen unieke bedrukking en logo. Op deze manier geef je altijd een uniek geschenk weg!

Kies uit onze kerst toppers en krijg een boom cadeau!

Kerst actie boomDeze kerst kan je gebruik maken van onze leuke actie! Je krijgt namelijk bij een bestelling van één of meerdere van onze 12 kerst toppers een echte kerstboom cadeau! Voor meer informatie over deze prachtige en sfeervolle actie. Bekijk voor alle informatie over de actie en onze kerst toppers in de brochure, druk op de knop hieronder!

Relatiegeschenken voor kerst om weg te geven

We zijn trots op ons assortiment en laten je graag zien waar je uit kunt kiezen. Hieronder zie je een klein deel van ons assortiment. Wil je direct al onze kerstgeschenken bekijken, klik op de button hieronder.

Stijlvol bedrukt blik met verrukkelijke kerstchocolade

Kerst chocolade in blik

Een prachtig mat zwart blik gevuld met de allerlekkerste kerstchocolade van Belgische makelaardij. Dit blik wordt gegarandeerd positief ontvangen en hebben we daarom verheven tot één van onze 12 kerst toppers!

Op het deksel van het blik kan je een persoonlijke touch toevoegen. Laat hier een stijlvol ontwerp terugkomen met jouw logo erbij, zie foto. Het blik kan natuurlijk opnieuw met lekkers gevuld worden en blijft jarenlang mooi. Zo blijft jouw mooie bedrukte kerstgeschenk dus jarenlang in beeld!


Bedrukt wijnkistje gevuld met Prosecco en Fortune Cookies

wijnkistje met prosecco en

Een prachtig geschenk dat zeker niet snel vergeten zal worden. Een mooi wijnkistje wordt op het deksel voorzien van een prachtige bedrukking naar eigen ontwerp met logo, volledig in kleur. In het wijnkistje komt een heerlijk flesje Bottega Prosecco en leuke mysterieuze Fortune Cookies.


Persoonlijk verzenddoosje met kersttaartjeKerst taartje in verzenddoosje

Om te verzenden via de post naar al je zakelijke relaties, klanten of je personeel. Een heerlijk kersttaartje in een all-over bedrukt en persoonlijk verzenddoosje. Je kunt kiezen uit 5 verschillende heerlijke taartjes en in het doosje verstoppen we een persoonlijke kaart met daarop een persoonlijke boodschap en uniek ontwerp.