Paasgeschenken, nieuwe ideeën voor 2019

Paasgeschenken, nieuwe ideeën voor 2019

Langzaamaan kruipen we richting het voorjaar. De dagen worden weer wat langer. Misschien hebben we de echte kou nu al gehad. Misschien heb je al sneeuwklokjes ontdekt en het duurt niet lang meer voordat de krokusjes ook te zien zullen zijn. Niet veel later volgt Pasen en dus ook de zoektocht naar paasgeschenken. Want ook in 2019 wil je personeel of juist klanten weer een leuke cadeau geven met Pasen.

Ideeën voor Paasgeschenken

Ben je op zoek naar een zakelijk paasgeschenk? Laten we dan voorop stellen dat wij je graag adviseren. Vrijblijvend en kosteloos. Al jarenlang ontwikkelen, produceren en verzenden wij de leukste paascadeau ’s voor onze klanten. Dus wil je dat wij met jou meedenken? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op!

We zullen in dit artikel ook een aantal leuke nieuwe producten presenteren. Zo kun je alvast inspiratie op doen voor een leuk Paasgeschenk dit jaar.

1.     Treklipblikje met paaseitjes

treklipblikje Pasen

Je vindt in ons paasassortiment diverse soorten blikjes gevuld met lekkernijen. Je kunt het label om de blikjes zelf ontwerpen, of kiezen voor één van onze standaardontwerpen en jullie logo toevoegen. Zo wordt het geschenk net wat persoonlijker.

Dit jaar voegden wij een nieuw blikje toe aan ons assortiment. Het is een stoer conservenblikje met een treklip. Wanneer het geopend wordt zit het vol met vrolijke gekleurde paaseitjes. Kies dit blikje of één van onze andere blikjes met paaseitjes.

Bekijk het treklipblikje met paaseitjes »

2.     Paaschocolade in geschenkblik

paaschocolade geschenkblik

Dit gave mat zwarte geschenkblik kunnen wij voorzien van een bedrukking rechtstreeks op het blik. Het geeft een prachtig effect, zeker met een passend ontwerp. Het ontwerp, inclusief jouw logo of in eigen huisstijl kun jij zelf aanleveren.

Dit blik bevat niet zomaar paaschocolade. Het bevat heerlijke Belgische chocolade met een onweerstaanbaar lekkere vulling. Gun personeel of klanten dit verwenmoment. Het blikje zal vervolgens nog jaren bewaard worden.

Bekijk het geschenkblik met paaschocolade »

3.     Olive tree to be in glazen tube

Olijfboomstekje met tag

Nieuw in onze collectie groene geschenken: de “Olive tree to be”. Deze olijfboomstek, afkomstig uit Spanje, is afkomstig van de Hojiblanca. Een olijf variëteit uit Spanje, Andalusië. Groeit ook in Nederland. Geef deze stek weg en jouw relatie kunnen hem uit laten groeien tot een echte olijfboom! Nog vele jaren zal jouw geschenk te zien zijn. Als dat jouw organisatie of bedrijf niet in een positief daglicht stelt weten wij het ook niet meer.

De glazen tube bevat een kurk ter afsluiting en kan gepersonaliseerd worden door een zaktag.

Bekijk de Olive tree to be in glazen tube »