Klantenbinding in de financiële sector: geschenken en giveaways

Klantenbinding in de financiële sector: geschenken en giveaways

Hoe bind jij klanten aan je bedrijf?

Klantenbinding is belangrijk voor bedrijven in de financiële dienstverlening. Loyale relaties zijn zeer waardevol. Uiteraard bind je relaties met een goede dienstverlening.
Maar op het juiste moment iets weggeven, daarmee toon je net dat beetje extra waardering.

Je klanten zijn goud waard!

Koffer met goud
Bekijk het koffertje met goud >>

En dat kun je hen laten weten...met een unieke giveaway of mooi relatiegeschenk. Verras relaties met een kleine attentie na een meeting of bijeenkomst. Laat ze niet met lege handen de deur uitgaan. Het koffertje hierboven is een leuk voorbeeld! Gevuld met goudstaafjes of chocolademunten. Heel toepasselijk voor de financiële sector, maar uiteraard zijn er ook andere vullingen mogelijk. Denk aan Merci (voor je komst) of dropmunten. De blikken koffertjes zijn te personaliseren met een eigen ontwerp bedrukking op het blik. Ook leuk om de koffertjes uit te delen op een beurs of evenement. Zo zorg je dat de bezoeker jouw bedrijf niet vergeet!

Een bakje koffie als communicatiemoment

Koffiekoekje voor financiële sector
Bekijk alle koffiekoekjes met logo >>

Hoeveel kopjes koffie of thee schenk je per week aan klanten? Een moment om kennis te maken met nieuwe klanten of bij te praten met bestaande partijen. Gebruik dit moment ook eens om jouw organisatie en producten onder de aandacht te brengen. Dit kan al met een koffiekoekje met een eigen opdruk op het folie. Laat hier een persoonlijke of verrassende boodschap op achter.
Verras je relaties met een cadeautje bij de koffie.

Verras ook je bestaande klanten

Blik met muntdrop - geschenk voor financiële sector
Bekijk hier het blik met drop >>

Met een leuke giveaway op een feestdag of zomaar een moment in het jaar. Zo zorg je dat je klantrelaties je blijven waarderen. Dit blik met muntdrop geeft een kleine knipoog naar de financiële branche. Zomaar een idee voor een relatiegeschenk aan je klanten. Het blik met drop kun je volledig personaliseren met een wikkel om de romp en een bedrukking op de deksel.
Jouw diensten leveren je relaties financieel gewin op. Bedank klanten en relaties voor hun vertrouwen met een passend geschenk.