Kerstpakketten verzenden? Wat is leuk om te schenken?

Kerstpakketten verzenden? Wat is leuk om te schenken?

Een kerstpakket aan je werknemers, klanten of andere relaties laten verzenden? Doordat onze pakketten uniek zijn door de personalisatiemogelijkheden, zijn deze extra leuk om weg te geven. Wij zullen een aantal van deze kerstpakketten voor je uitlichten om je hopelijk te inspireren tot het geven van kerstgeschenken. Voor originele en unieke kerstgeschenken ben je bij ons op de juiste locatie.

Grote kerststol

Grote kerststol

Een van de kerstpakketten die leuk is om weg te geven rond en tijdens de kerst is een grote kerststol. Hierbij heb je de keuze tussen een kerststol met spijs, spijs en noten, spijs en amerene of eentje zonder spijs. Het is zeker geen kleine stol aangezien deze kerststol een gewicht heeft van maar liefst 900 gram! Dit is dan ook een lekkernij die niet weg te denken is bij de kerst. Een smakelijk geschenk om te eten naast de koffie of gewoon om te nuttigen als kerstontbijt. De kerststol is van hoge kwaliteit en wordt vers gebakken in een ambachtelijke bakkerij. Deze lekkernij wordt geleverd in een luxe rode verpakking waar ook nog een logo of persoonlijke boodschap aan toegevoegd kan worden. Hierbij geldt dat je het ontwerp zelf kan aanleveren of dit aan ons laat uitbesteden.

Bekijk het product: Grote kerststol

Ollekebolleke oliebollen pakket in blik

ollekebolleke oliebollen pakket

Tijdens en na de kerstdagen is dit een erg leuk pakket om weg te geven aan personeel en relaties. In dit pakket zit een wit of zilver blik met hierin onder andere een recept voor het maken van homemade oliebollen. Dit recept is voor de enige echte ollekebolleke oliebollen. Het kerstpakket bevat naast het recept voor oliebollen ook nog de bakmeel, rozijnen, gist en poedersuiker. Alle ingrediënten dus om heerlijke oliebollen te maken. Om het kerstpakket nog origineler te maken is het blik ook nog eens te voorzien van een eigen bedrukking. Lever je ontwerp aan op basis van de werktekening of kies ervoor om ons het ontwerp voor je te laten maken. Wij gaan op basis van jouw wensen en ideeën aan de slag met het maken van een ontwerp die het blik laat stralen.

Bekijk het product: Ollekebolleke oliebollen pakket in blik

Bureau kerstboompje in geschenkkist

Kerstboom in geschenkkist

Het laatste pakket die wij in dit artikel voor je uitlichten is een bureau kerstboompje in geschenkkist. Dit is een geschenk die natuurlijk volledig van toepassing is voor de kerstperiode. De mini kerstboom is ca. 30 cm groot en is dus ideaal om op het bureau te plaatsen. Natuurlijk kan dit ook gewoon in de vensterbank van het kantoor of bij je in huis worden geplaatst. Wil je met dit geschenk nog meer in de kerstsfeer komen? Voeg dan versieringen toe aan het kerstboompje. Het is mogelijk om zowel 6 kleine kerstballen of 3 slingers van ca. 100 cm aan het kerstpakket toe te voegen. Het bureau kerstboompje wordt geleverd in een geschenkkist met hierop een kerstboom opdruk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het bedrukken van de geschenkkist? Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Hulp nodig bij het verzenden van kerstpakketten?

Een kerstpakket verzenden aan vrienden, familie, personeel en relaties is bij ons zo geregeld. Door ons uitgebreide assortiment is de kans groot dat er ook een pakket bij zit die bij je bedrijf past. Voor hulp bij het bedrukken van de verschillende kerstpakketten of vragen over onze geschenken kan je contact met ons opnemen. Wij zullen ervoor zorgen dat je zo goed als mogelijk geholpen wordt bij het realiseren van een geschikt geschenk.