Kerstcadeau voor je personeel, bestel een origineel kerstgeschenk

Kerstcadeau voor je personeel, bestel een origineel kerstgeschenk

Weet jij al wat je als kerstcadeau dit jaar aan je personeel gaat geven? Een leuk kerstgeschenk zoeken voor je bedrijf is ieder jaar weer een lastige opgave. Door het grote aanbod in verschillende kerstcadeaus, zijn er veel mogelijkheden, maar dat maakt de keuze niet makkelijker. De keuze is nog moeilijker doordat we zoveel leuke geschenken en pakketten voor je samengesteld hebben. Ook dit jaar zijn we erbij met nieuwe unieke kerstcadeaus. Zo is er de mogelijkheid om elk jaar een nieuw origineel kerstgeschenk weg te geven. Een aantal zaken die wij erg belangrijk vinden bij het samenstellen van kerstgeschenken en kerstpakketten, zullen wij in deze blog behandelen. De onderdelen die wij het belangrijkst vinden zijn onze originele producten, personalisatiemogelijkheden en onze variatie in prijsklasse.

1.      Origineel kerstgeschenk

Veel bedrijven geven ieder jaar een kerstgeschenk weg aan personeel of relaties. Je kan er als bedrijf voor kiezen om elk jaar een soortgelijk geschenk te geven, maar is het niet des te leuker om ieder jaar iets unieks en origineels te geven. Doordat wij ons assortiment elk jaar met meerdere kerstcadeaus, kerstpakketten en geschenken vernieuwen kan je ook in 2019 een origineel geschenk vinden. Een aantal van onze nieuwe producten gaan we voor je uitlichten.

Gouden prosecco met tag

Gouden prosecco met tag

Een nieuwe topper in ons assortiment voor kerst is de Gouden Prosecco met Tag. Een erg leuk geschenk om met de kerst- en feestdagen weg te geven. Het is een goudkleurig flesje met een inhoud van 200 ml. Het flesje ziet er extra leuk uit wanneer er een zaktag aan het flesje toegevoegd wordt. Hierbij kan er gekozen worden uit één van onze standaard ontwerpen met hierbij een logo van je bedrijf. Echter kan er ook gekozen worden voor een eigen ontwerp kaartje. Bij het product kan de werktekening gedownload worden om het ontwerp geheel naar wens te maken en uiteindelijk te ontvangen.

Bekijk het product: Gouden Prosecco met Tag

 

Brievenbusthee met infuser

Brievenbusthee met infuser

Een origineel kerstgeschenk om als bedankje te geven voor alles wat je personeel voor je gedaan heeft dit jaar. Laat een verrassing bij je werknemers op de deurmat vallen. Dit doordat het doosje zo is gemaakt om door de brievenbus te gaan. In het bedankdoosje zit een buisje met thee, welke smaak dit is, kan uit meerdere smaken gekozen worden. Naast de thee zit er ook nog een leuk kerstboom infuser in het doosje. Liever een ander ontwerp doosje? Lever dan zelf een ontwerp aan en wij zorgen ervoor dat jouw ontwerp op het doosje zal komen.

Bekijk het product: Brievenbusthee met infuser

 

Bedrukte wijnkist Khipu Sauvignon Blanc

bedrukte wijnkist khipu sauvignon blanc

Een origineel kerstgeschenk voor personeel met een luxe noch kerstsfeer uitstraling. De te bedrukken houten wijnkist wordt geleverd met een heerlijke fles Chardonnay. Naast deze Khipu Sauvignon Blanc hebben we ook nog andere wijnen in ons assortiment zitten. De houten kist is te bedrukken met een kerstboom opdruk zoals in de afbeelding te zien, maar je kan er ook voor kiezen om een full colour bedrukking zelf aan te leveren. Daarnaast kan je ook nog een kaartje toevoegen aan de fles met eventueel een passende boodschap voor je personeel.

Bekijk het product: Khipu Sauvignon Blanc in bedrukte wijnkist

Personalisatie mogelijkheden

Naast dat wij originele geschenken in ons assortiment hebben, kunnen onze kerstcadeaus ook nog eens gepersonaliseerd worden. Elk product heeft een vorm van personalisering, zodat je in eigen ontwerp of in eigen huisstijl een origineel geschenk kan samenstellen. Voorbeelden van personaliseringsmogelijkheden zijn full colour bedrukkingen op verpakking, eigen ontwerp kaartjes of je eigen logo op een product. Dit maakt onze kerstgeschenken nog specialer en origineler. Lukt het je niet om een ontwerp zelf te maken? Zet onze grafische afdeling aan het werk om naar je wensen een ontwerp te maken.

Groot- en klein budget

Door ons uitgebreide assortiment, kunnen wij voor zowel kleine- als grote budgetten kerstpakketten en geschenken leveren. Daarnaast kunnen veel producten al in kleine aantallen besteld worden, maar is er ook de mogelijkheid om geschenken in grote aantallen te bestellen. Voor ieder bedrijf zit er dus wel iets naar wens bij.