Horeca klantbeleving: een cadeautje voor je gasten!

Horeca klantbeleving: een cadeautje voor je gasten!

Hoe verras jij je gasten?

Met een koekje bij de koffie of een schaaltje nootjes bij de borrel net zoals in alle andere horecagelegenheden...? Dat kan ook verrassender! Klantbeleving is één van de belangrijkste aspecten van een horecaonderneming. Het zijn vaak al kleine dingen waarmee je een gast een unieke beleving kan geven. Verras je gasten bijvoorbeeld met een gratis drankje, een amuse van het huis of een 'cadeautje', om hen te bedanken voor hun komst. Dit zijn allemaal heel simpele manieren om je als horecagelegenheid te onderscheiden en je gasten net dat beetje extra te geven!
Doe het net even anders:

Horeca: koffiekoekje - cadeautje bij de koffie

Een koffiekoekje in een eigen jasje

Jouw gasten krijgen uiteraard een koekje bij de koffie, maar wat dacht je van een koffiekoekje verpakt in eigen jasje. Bedrukt met jouw logo, adres, leuke boodschap, etc. volledig opgemaakt in jouw huisstijl. Stroopwafeltjes, krakelingen, bitterkoekjes en meer... Maar liefst 18 soorten koekjes voor bij de koffie! Serveer je kopje koffie of thee net even anders... met een cadeautje erbij! Bekijk alle koffiekoekjes hier.

Blikje nootjes! Cadeautje bij de borrel

Een blikje nootjes bij de borrel

Geen schaaltje nootjes, zoals je bij vele andere restaurants en cafés krijgt, maar verras je gasten met een uniek blikje met nootjes. De blikjes zijn omwikkeld met een label dat jij volledig zelf kunt vormgeven. Laat bijvoorbeeld een leuke boodschap achter en maak de blikjes op in jullie eigen huisstijl. Je hebt de keuze uit diverse vullingen, zoals gezouten pinda's, cocktailmix en borrelnootjes.
Wil je de nootjes voorproeven? Vraag dan even een proefpakketje aan! Bekijk het blikje met nootjes hier.

Een pepermuntrolletje met een persoonlijke boodschap

Een pepermuntje om je gasten te bedanken, dat zal gewaardeerd worden. Maar een pepermuntrolletje met een eigen boodschap, dat zal onthouden worden! Het pepermuntrolletje is het laatste cadeautje dat je geeft aan je gasten. Pak dit laatste moment om de klantbeleving goed af te sluiten en laat een unieke, persoonlijke boodschap achter op het rolletje! Het "puntje op de i" voor jouw horecazaak. Bekijk het rolletje pepermunt hier.

Tip! Gebruik de deksel van een conservenblik om de rekening op te presenteren.

Zie jij je gasten graag met een tevreden glimlach je restaurant verlaten? Na het eerste bezoek, maar ook de daaropvolgende bezoeken?
Zorg dan dat je hen een unieke klantbeleving geeft! Onderscheid je met bovenstaande geschenken en cadeautjes en je zult niet zomaar vergeten worden.