4 Leuke geschenken die scholen kunnen weggeven voor het einddiploma

4 Leuke geschenken die scholen kunnen weggeven voor het einddiploma

De examens beginnen deze week! De meest spannende periode voor leerlingen van hun hele schoolcarrière, slaag of zak je? De ene leerling staat er heel goed voor en zit vrij relaxed in de examenzaal en de ander zit strak van de zenuwen klaar om te knallen en cijfers te halen waarmee hij/zij slaagt! Iedereen wil natuurlijk maar 1 ding, het einddiploma! Na weken leren en uren in de examenzaal is het moment dan eindelijk daar. De dag dat elke leerling gebeld wordt en de uitslag van het examen ontvangt. Bij de een een moment van opluchting of teleurstelling en bij de ander misschien maar een formaliteit. Het is misschien daarom ook leuk om leerlingen te belonen voor hun inzet gedurende hun schooltijd. Dit kan door bijvoorbeeld, als ze hun cijfers komen ophalen, een leuk persoonlijk presentje aan ze mee te geven. Om deze reden hebben we een aantal van de leukste presentjes op een rijtje gezet als beloning voor het halen van het einddiploma.

Blik met bedrukking als beloning voor het einddiplomaBlik op je toekomst

Geef ze een aandenken aan de school dat ze nog jarenlang kunnen bewaren. Dit kan op een heel mooie manier door ze een bedrukt blik mee te geven. Bedruk de deksel met een mooi ontwerp, deze kun je zelf maken, en logo. Een blik gaat erg lang mee dus hiermee geef je een heel leuk aandenken mee. Het blik kun je zelfs laten vullen met verschillende lekkernijen, neem daarvoor contact op!

Zelf ontworpen pakje inspirientjesInspirientjes

Wat ook een heel leuk idee is, is om een persoonlijk cadeautje te geven voordat de examens beginnen. Doe dit door bijvoorbeeld een pakje inspirientjes weg te geven aan alle leerlingen. Het is dé oppepper voorafgaand aan de examens, iedereen gaat erdoor met goede moed en vooral veel inspiratie de examens in. Ontwerp het doosje zo zodat het aansluit bij de kleuren en stijl van jouw school en zet er een leuk ontwerp op dat leerlingen aanmoedigt en inspireert. Dit is het leukste en meest originele examenpresentje dat er is!

Energy drink als hulp bij het voorbereiden van het eindexamenEnergy drink

Als extra duwtje in de rug, een blikje energy drink. Hierdoor zullen leerlingen de lange nachten voor examens goed doorkomen. Vooral voor al die leerlingen die laat beginnen en enorm in de stress raken ;). De wikkel van het blikje kun je vorm geven zodat het aansluit bij de stijl van jouw school. Dit is hierdoor een wel heel leuk pre-examen geschenk!

Zonnebrand bak je bruin blikZonnebrand bak je bruin blik

Speciaal voor al die leerlingen die na de examens meteen het vliegtuig in springen naar Lloret de Mar, Albufeira of een andere examenreis bestemming. Met de zonnebrand bak je bruin zorg je er als school voor, op een leuke manier, dat leerlingen niet rood terug zullen keren. Zo staat niemand met een rode kop op de foto bij het examenfeest en de uitreiking. Ontwerp het blik en de tubes zelf en geef op een heel originele manier een geschenkje weg aan al die afscheid nemende leerlingen.

Naast deze 4 leuke cadeautjes zijn er nog vele meer, bekijk al onze giveaways en geschenken voor nog meer leuke geschenkjes!