Geld terug, bij een Witte Kerst: MAGISCHE KERSTACTIE

Geld terug, bij een Witte Kerst: MAGISCHE KERSTACTIE

Nieuw: kerstgeschenken.nl

Vrijdag 27 september heeft Fortune Factory haar nieuwste webshop kerstgeschenken.nl officieel geopend. Ter promotie is een unieke 'Kerst-Back' actie gelanceerd waarmee wordt ingespeeld op de  symboliek van een 'Witte Kerst'.

Witte Kerst Garantie

"Bij een geheel of gedeeltelijke 'Witte Kerst' nemen wij de kosten van de bestelling voor ons rekening", legt Erik Jan Gulden van Fortune Factory de actie uit. "Hiervoor ontvangen klanten een  Kerst-Back Garantie Cheque. Sneeuwt het tijdens de Kerst, wordt de waarde geactiveerd."

Bekijk alle Kerstgeschenken

Gebrek aan innovatie

"De markt  van kerstpakketten en geschenken is  weinig innovatief", stelt Gulden. "Helaas zie ik maar weinig innovatie in het soort geschenken maar ook in marketing en distributie. Kerstgeschenken.nl levert een compleet assortiment en wij verzorgen ook de personalisering en bezorging. We pakken de zaken vaak net iets anders aan. Goed voorbeeld is de "Witte Kerstactie".

Let it snow, let it snow, let it snow…

Een Witte Kerst is bijzonder, maar ook weer geen unicum. De KNMI spreekt van een Witte Kerst bij een sneeuwdek op beide Kerstdagen. De laatste Witte Kerst hadden we in Nederland in 2009 en 2010. Gulden: "Om de actie nog sterker te maken keren we 50% uit voor iedere Kerstdag sneeuw. Beide dagen geeft dus recht op 100% 'Kerst-Back'. Het risico op een 'Witte Kerst' heeft Fortune Factory afgedekt met een verzekering".

Voor volledige actievoorwaarden – Kerst-Back Garantie Cheques – kun je kijken op de actiepagina op kerstgeschenken.nl: Witte kerstgarantie