Geef een brievenbusgeschenk aan je collega’s of relaties

Geef een brievenbusgeschenk aan je collega’s of relaties

In tijden van corona zitten de meeste mensen thuis. Er wordt thuis geleefd, maar ook gewerkt. Je moet aardig wat aanpassingsvermogen hebben om alles zo normaal mogelijk door te laten gaan. Een geschenk van je werkgever kan in deze periode een echt lichtpunt zijn. Dit is namelijk één van de manieren hoe een werkgever zijn of haar waardering kan laten blijken. Als voorbeeld in de decembermaand is het krijgen van een geschenk op de deurmat een ware verrassing.  De meeste bedrijven geven hun werknemers in die maand een geschenk voor het werk wat zij het afgelopen jaar hebben geleverd, alleen dit jaar zit het grootste gedeelte thuis. Hier moet dus creatief mee omgegaan worden, bijvoorbeeld met één van onze geschenken per post.

Goudstaafjes per post

Geef je collega's en relaties in deze zware tijden

Om je werknemers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd is het geven van een geschenk een blijk van waardering. Iedereen zit thuis en daarom hebben wij steeds meer geschenken die geschikt zijn om per post verzonden te worden, ook wel brievenbusgeschenken. Een voorbeeld van een geschenk die wij per post kunnen versturen zijn de goudstaafjes in een verzenddoosje. Dit geschenk is zowel leuk om te geven als om te krijgen in deze zware coronaperiode. Verras je thuiswerkende relaties met een wel hele leuke verrassing op de deurmat.

Een decembergeschenk per post

Kruidnoten bakblik

Wij hebben ook sinterklaasgeschenken voor je klaar staan. Deze geschenken kunnen allemaal worden gepersonaliseerd op basis van jouw wensen en ideeën. Je kan er daarnaast ook voor kiezen om voor één van onze standaard sinterklaasontwerpen te gaan. Deze hebben wij namelijk speciaal voor jullie ontworpen. Eén van onze sinterklaasproducten is bijvoorbeeld het bakblik met hierin een kruidnoten bakmix. Dit blik is naar wens te personaliseren met bijvoorbeeld je logo of een zelf ontworpen print op het deksel.

Als je voor de kerst een geschenk zoekt voor je werknemers of relaties dan kun je ook bij ons terecht. Wij hebben namelijk veel kerstgeschenken in ons assortiment. Van originele kerstgeschenken tot kleine bedankjes, voor elke wens hebben wij een passend (kerst)geschenk. Werknemers, klanten en relaties verdienen zeker met kerst een prachtig geschenk.