Zorggroep Maas & Waal bedankt vrijwilligers met een hart van goud

Zorggroep Maas & Waal bedankt vrijwilligers met een hart van goud

De medewerkers van Zorggroep Maas & Waal (zMW) zetten zich samen elke dag in voor welzijn, leefplezier en comfort van cliënten. Dit doen ze met veel plezier én met hart en ziel. De gemotiveerde en vakkundige vrijwilligers zijn trots op hun werk en zMW is ook trots op hen. De inzet wordt namelijk niet alleen door cliënten, maar ook door zMW enorm gewaardeerd. Hun inzet maakt zMW tot een organisatie van mensen die samen het verschil maken.

Hierom bedankt zMW de vrijwilligers in juni met een gezellige avond, inclusief buffet, muziek en een mooie attentie ter bedankje. Voor de attentie is gekozen voor een een mooi wit blik met een label voorzien van een eigen ontwerp en logo. ZMW vond het belangrijk om een persoonlijk cadeautje weg te geven en dit is zeker gelukt.

'Vrijwilligers hebben een hart van goud, dus dit was een goed thema!'

Zorggroep maas & waal

Het cadeautje wordt na afsluiting van de vrijwilligersavonden gegeven aan vrijwilligers.

Samenwerking met Geluk.com

ZMW is voor dit mooie geschenk uitgekomen bij Geluk.com na diverse positief ontvangen bestellingen uit het verleden. Wij zijn er trots op dat klanten onze producten goed ontvangen en in de toekomst voor mooie relatiegeschenken bij ons terug komen.

ZMW over de samenwerking met Geluk.com:

'Altijd prima, in goed overleg en leveringen zonder problemen.'