Cadeautips Dag van de Zorg

Cadeautips Dag van de Zorg

12 mei is het zover! Dan is het de Dag van de Verpleging, ook wel Dag van de Zorg genoemd. Het uitgelezen moment om personeel in de zorg een hart onder de riem te steken. Fortune Factory heeft speciaal voor deze dag passende en attente giveaways ontwikkeld, zodat jouw medewerkers weten dat zij het kloppende hart van de organisatie zijn.

Onze top 5 cadeautips voor de Dag van de Verpleging

#1 Medicijndoosje voor de zorgMedicijndoosje

Onze favoriet: Het medicijndoosje met Candy Blister. Extra leuk is het om een eigen “bijsluiter” toe te voegen in A5 formaat. Deze toevoeging wordt door iedereen gelezen en biedt de ruimte om jouw boodschap of bedankje te verspreiden.

Snoepjes voor in de medicijndoos zijn verkrijgbaar in 6 smaken en het medicijndoosje is beschikbaar in 18 of 36 snoepjes. Hét medicijn voor personeel in de zorg.

Dit leuke medicijndoosje bestellen? Klik hier!

#2 Happy PillsHappy pills

Tover een glimlach op de gezichten van je collega’s! Dit leuke potje met overheerlijke Jelly Beans is de smaakmaker op de werkvloer en sluit goed aan op De dag van de Zorg. De Happy Pills zijn verkrijgbaar in twee maten: een groot (hoogte 120 mm) en klein (hoogte 65 mm) potje. Het grote potje is gevuld met 350 gram Jelly Beans en het kleine potje met 150 gram Jelly Beans.

Uiteraard kunnen de potjes worden gepersonaliseerd met tekst en logo.

Je medewerkers blij maken met onze happy pills? Bestel ze hier!

#3 Snoephartjes in BlikSnoephartjes in blik

Je collega’s hart-elijk bedanken deze dag van de verpleging? Dit mooie blik vol vruchtenhartjes laat ieders hart sneller kloppen. Voorzien van een gepersonaliseerd label is dit een lekker en blijvend aandenken aan de goede zorg die jouw collega's geven!

Maak het blikje helemaal af door een directe bedrukking op de deksel toe te voegen.

De snoephartjes in blik bestel je hier!

#4 Chocoladereep voor de zorgChocoladereep voor de zorg

Schenk jij jouw collega’s deze heerlijke chocoladereep op de Dag van de Zorg? Gegarandeerd een hit, want wie kan een goed stuk chocolade nou niet waarderen? De chocoladereep is verkrijgbaar in 3 smaken: melk, puur en witte chocolade.

Speciaal voor Dag van de Zorg hebben wij een aantal wikkels ontworpen, zoals 'hart van goud', 'hartslag' of 'strikje'. Op elk van deze standaard wikkels kunnen wij het logo van jouw organisatie en wellicht een persoonlijke tekst toevoegen.

Het geschenk is natuurlijk nog veel persoonlijker als je zelf een wikkel ontwerpt. Zoals bijvoorbeeld een leuke groepsfoto!

Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

#5 Taart in geschenkblikTaart in geschenkblik

Trakteer de afdelingen op een heerlijk, ambachtelijk gebakken taartje. Het geschenkblik kan worden gepersonaliseerd met een eigen ontwerp. Hierdoor kunnen de blikken worden hergebruikt, bijvoorbeeld voor koekjes bij de koffie. Er zijn vijf verschillende taartjes:

  • Speculaastaart
  • Appelkruimeltaart
  • Schwarzwalder Cake
  • Notentaart
  • Roomboterkoek

Deze heerlijke taart bestellen? Klik hier!

Nog veel meer geluk

Ben je op zoek naar meer leuke cadeaus voor de Dag van de Verpleging / Zorg? Klik dan hier om het complete aanbod te bekijken. 

Geschiedenis van de Dag van de Zorg

Florence Nightingale wordt gezien als de grondlegster van de moderne geneeskunde. Daarom wordt de Dag van de Zorg gevierd op haar geboortedag, 12 mei. Tijdens de Krimoorlog - van 1853 tot 1856 - stond zij bekend als de vrouw met de lamp. ‘s Nachts deed zij namelijk de ronde om de gezondheid van gewonde soldaten te controleren. Ook heeft zij ervoor gezorgd dat hygiëne-standaard omhoog is gegaan, waardoor het sterftecijfer drastisch omlaag is gegaan.