Geef een mooi cadeau op de Dag van de Leidster

Geef een mooi cadeau op de Dag van de Leidster

De derde donderdag van september staat elk jaar in het teken van de Dag van de Leidster en Gastouder. Pedagogisch medewerkers op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en in de gastouderopvang hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit een heel groot aantal gezinnen. Deze taak pakken ze meer dan serieus op met een enorme dosis betrokkenheid en flexibiliteit. Het kind staat hier eigenlijk altijd op de eerste plaats. Dit doen we op 17 september toch even anders. Op de Dag van de Leidster zetten we alle leidsters, gastouders en pedagogisch medewerkers in het zonnetje. Doe dit door een mooi cadeau te geven op de Dag van de Leidster!

Een persoonlijke cadeau voor de Dag van de LeidsterChocoladetablet met bedrukking - Dag van de Leidster

Waardering uitspreken doe je het allerbeste met een persoonlijk geschenk. Verras een leidster of gastouder met een prachtig cadeau gevuld met wat lekkers en voorzien van een mooie bedrukking op maat. We hebben een speciaal assortiment opgebouwd voor de Dag van de Leidster vol met unieke geschenken die je volledig naar eigen hand kunt zetten. Hieronder geven we je een paar leuke voorbeelden, of bekijk direct alle cadeaus voor de Dag van de Leidsters.

Waardering uitspreken op Dag van de Leidster

Met een speciaal cadeau op de Dag van de Leidster wil je graag uitspreken hoe zeer ze gewaardeerd worden. Maar hoe zorg jij er nou voor dat je dit op een zo leuke en meest persoonlijke manier doet? Er bestaan namelijk een aantal manieren om jouw cadeau een grote waarderingswaarde mee te geven!
  • Geef een origineel cadeau

Door een origineel cadeau weg te geven zorg jij er voor dat de ontvanger het minder snel vergeet. Met een onvergetelijk en 'one of a kind' cadeau spreek je langdurig je waardering uit!
  • Maak het persoonlijk!

Een persoonlijk cadeau is altijd beter dan een standaard cadeau. Een geschenk maak je persoonlijk door er een eigen unieke boodschap aan toe te voegen of laat het hele geschenk bedrukken met een eigen design. Mini Tony's Chocolonely in geschenkblik - Dag van de Leidster

Uniek geschenkblik met Mini Tony's

Een prachtig blik met persoonlijke dekselbedrukking. Laat een mooi ontwerp met logo en eigen tekst terugkomen op het deksel! In het blik worden een aantal heerlijke Mini Tony's Chocolonely repen verstopt. Je kiest zelf welke heerlijke smaakcombinaties in het blik komen. Een persoonlijk blik in combinatie met een wel heel smakelijke vulling!
Mini Merci met blikje - Dag van de Leidster

Persoonlijk blik met Mini Merci

Een lang goed blijvend bedankje! Dit mooie blikje, in 1 van de 3 maten, blijft jarenlang mooi. Dus ook jouw eigen label en dekselbedrukking blijft jaren zichtbaar. Ontwerp zelf het label en de bedrukking of schakel onze goede grafische afdeling in. In het blikje verstoppen we lekkere Mini Merci's. Liever een andere vulling? Neem even contact op, er is meer mogelijk dan je denkt!

Persoonlijk theeglas met snoep - Dag van de LeidsterTheeglas met snoep voor Leidsters

Heerlijk snoep in een mooi theeglas. Traditionele schoolkrijtjesdrop, vrolijke vruchtenletters of veganistische yoghurtgums van Katja! Dit geheel wordt verpakt in een mooi transparante zakje en afgesloten met een persoonlijk topkaartje. Laat met dit kaartje weten wat jij van je leidster vindt!

Koffie kweekset in creatieve koffiemokKoffie kweekset in krijtmok - Dag van de Leidster

Een origineel en 'groen' bedankje. Een leuke mok met creatief te bekrijten oppervlak. In de mok verstoppen we een leuk jute zakje met hierin een koffie kweeksetje. De ontvanger groeit zo met gemak zijn eigen koffie plantje! Het jute zakje wordt voorzien van een mooie tag, laat hier een persoonlijke boodschap op achter!