Begin 2022 sprankelend met deze originele nieuwjaarsgeschenken

Begin 2022 sprankelend met deze originele nieuwjaarsgeschenken

2021 ligt bijna achter ons. Het jaar van Peter R de Vries, overstromingen in Limburg en natuurlijk het wereldkampioenschap F1 van Max Verstappen. We zijn aangekomen in de laatste dagen van december en dat betekend dat we druk bezig zijn met terugblikken, maar ook vooruitkijken naar 2022. Organiseer je een nieuwjaarsborrel voor relaties of wil je je medewerkers succes wensen in het nieuwe jaar? Verras ze dan met originele nieuwjaarsgeschenken! Wij lichten 3 nieuwjaarsgeschenk uit.

nieuwjaarsgeschenk prosecco

Casual & Chic

‘Casual & Chic of is dat het niet...?’. Wat past er nou beter bij het beginnen van het nieuwe jaar dan champagne? In dit houten wijnkistje vind je daarom uiteraard een echte JP Chenet Prosecco terug. Hiermee kun je proosten op de nieuwe kansen die 2022 voor jullie bedrijf in petto heeft. Verder vind je in dit houten kistje lekkere Pringles om te snacken en een gouden muts. Deze brengt meteen het feestje in huis. De inhoud ligt, zoals je dat zo mooi zegt, op een bedje van houtwol. Een ideaal en bovendien een origineel geschenk om als nieuwjaarsgeschenk weg te geven tijdens bijvoorbeeld een nieuwjaarsborrel.

Borrelkistje met prosecco en Fortune Cookies

2022 wordt een goud jaar met dit borrelkistje gevuld met Bottega Prosecco en gouden Fortune Cookies. Als we het over originele nieuwjaarsgeschenken hebben, mag dit geschenk zeker niet ontbreken. Met de gouden prosecco proost je op het nieuwe jaar en de gelukskoekjes bevatten de meest inspirerende quotes, gezegdes en wijsheden om in 2022 optimaal te kunnen leven! Je kunt de deksel van het kistje bedrukken zoals jij zelf wilt. Hier kan een nieuwjaars boodschap op staan, maar ook een volledig eigen ontwerp in jouw huisstijl. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt!originele nieuwjaarsgeschenken

OllekeBolleke Oliebollenpakketoliebollenpakket nieuwjaarsgeschenk

Een Do-It-Yourself pakket van de hoogste categorie; Het OllekeBolleke Oliebollenpakket. In dit blik vind je ingrediënten om de allerlekkerste oliebollen zelf te bakken. Uiteraard inclusief receptenkaart. Het delfsblauwe ontwerp maakt het helemaal af. Dit geschenk is perfect om tussen Kerst en Oud & Nieuw uit te delen, zodat de ontvanger ervan kan genieten op oudejaarsavond. Het oliebollenpakket is samengesteld door niemand minder dan Dikke Mix, de koning van de bakmix. Dat kan niet anders dan genieten worden!

Wat voor origineel nieuwjaarsgeschenk je ook weggeeft aan je personeel, klanten of overige relaties, via deze weg willen we je een hele fijne jaarwisseling wensen en alvast de beste wensen voor 2022!