Bouwers maken onze wereld beter - bedank ze op de Dag van de Bouw

Bouwers maken onze wereld beter - bedank ze op de Dag van de Bouw

De bouwsector is één van de meest belangrijke sectoren voor onze economie en samenleving. Dag in dag uit werken duizenden werknemers in de bouw aan huizen, scholen, ziekenhuizen, kantoren, infrastructuur en nog veel meer. Zonder de bouwsector is vooruitgang eigenlijk niet te realiseren. Ons leven zou een stuk slechter af zijn zonder de bouw. Het is daarom belangrijk om onze waardering te tonen voor de medewerkers in de bouw. Een van de manieren om dat te doen is door ze een mooi cadeau te geven op de Dag van de Bouw.

Dag van de Bouw 2023Meetlat dag van de bouw

De Dag van de Bouw is een jaarlijks evenement waarop infra- en bouwbedrijven de deuren van hun bouwplaatsen openen voor publiek. Op deze dag kan je dus met eigen ogen zien wat er allemaal speelt bij een bouwproject. Je kunt vragen stellen over het vak en je zult een antwoord vol passie terugkrijgen.

Dit jaar is de Dag van de Bouw op 17 juni 2023. Het is dé kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij bouwprojecten in heel Nederland.

Medewerkers in de Bouw bedanken met een cadeau

Doe dit jaar wat extra's en verras medewerkers uit de bouw met een mooi geschenk als bedankje voor hun harde werk. Zo laat jij zien dat je hun inzet echt waardeert. Een origineel en persoonlijk cadeau werkt altijd heel erg goed. Door middel van een gepersonaliseerd geschenk kan je je boodschap goed over doen komen.

Je hebt ongelooflijk veel geschenkmogelijkheden met de Dag van de Bouw. Denk aan een bedrukt blik met lekkere vulling, custom duimstok, gepersonaliseerde Toblerone en meer. Op Geluk.com heb je enorm veel opties om uit te kiezen en elk geschenk is volledig te personaliseren naar wens.

Dag van de Bouw cadeau met personalisatie

Je kan op Geluk.com kiezen uit een breed scala geschenken voor de Dag van de Bouw. Zo zit er altijd een leuk geschenk bij dat past bij jouw bedrijf of project. We lichten er graag een paar uit voor je.


Blik met gereedschapsdropBlik met gereedschapsdrop

Een duurzame en gepersonaliseerd blik gevuld met heerlijke gereedschapsdrop. Het geschenk past naadloos bij de Dag van de Bouw en is volledig te personaliseren met een eigen label en dekselbedrukking. Diverse formaten zijn te bestellen.

Extra: een gepersonaliseerd blik blijft heel lang mooi. Dit geschenk blijft dus ook lang mooi en kan lang gebruikt en opnieuw gevuld worden.


Bestelbusje met pepermuntBestelbusje met pepermunt

Heeft jouw bedrijf een herkenbare bestelbus? Laat een kleine versie namaken, gevuld met frisse pepermunt. Met dit bijzondere geschenk spring jij er zeker uit. Een miniatuurversie van jouw bestelbus zie je niet elke dag. Te bestellen vanaf 250 stuks.


Drop in persoonlijk zakjeDrop in persoonlijk zakje

Een succesvolle giveaway hoeft echt niet altijd groots van formaat te zijn. Een klein en lekker geschenkje met een leuke personalisatie staat ook zeker zijn mannetje. Dit zakje met drop wordt afgesloten met een volledig te personaliseren topkaart en is ideaal als giveaway voor bezoekers die jouw bouwproject komen bekijken.


Dag van de Bouw geschenk op maat

Wil je een echt unieke giveaway of geschenk bestellen om cadeau te doen op de Dag van de Bouw? Het is altijd mogelijk om, samen met onze geschenkbedenkers, een custom geschenk samen te stellen. Zo weet je zeker dat je origineel uit de hoek zult komen. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem hiervoor even contact met ons op!