Groene geschenken? De toppers uit onze tuinen

Groene geschenken? De toppers uit onze tuinen

Het is alweer half april en het buiten wordt het langzaamaan steeds warmer en zonniger en de dagen worden steeds langer. Dat kan maar één ding betekenen: de lente komt er weer aan! De tijd waarin alles weer tot leven komt; dieren ontwaken uit hun winterslaap, vogels tsjirpen weer vrolijk en de planten en bloemen komen weer tot leven. Een vrolijke tijd waarbij iedereen, in de drukke wereld van tegenwoordig, wel eventjes stil mag staan en om zich heen mag kijken naar de prachtig opkomende natuur. Dit proces kun je op gang helpen met een leuk groen geschenkje! Geef hiermee aandacht jouw bedrijf door het te personaliseren maar ook vooral aan voor de prachtige natuur die weer tot leven komt. Daarom hebben we de leukste groene geschenken uit of voor in de tuin op een rijtje gezet!

Olijfboom in persoonlijke verpakkingOlijfboom in persoonlijke verpakking (nuevo!)

Dit jonge boompje staat symbool voor kracht, vrede, overwinning en vooral voor een positief toekomstbeeld. Het olijfboompje groeit uit tot een ware olijfboom op je bureau, tuin of balkon. Hij groeit tot wel 15 cm per jaar en kan honderden jaren oud worden! Doordat het boompje zo lang mee gaat heb je jarenlange aandacht voor jouw merk. Het boompje wordt geleverd in een stevige verpakking voor verzending. De doos hiervan wordt voorzien van banderol of bedrukking en zo is het een symbolisch, groen en leuk persoonlijk presentje.

Bloembollen in krafttasjeBloembollen in krafttasje

Groene geschenken weggeven? Met een krafttasje gevuld met bloembollen geef je een leuk cadeautje weg. De bloembollen groeien uit tot fleurige bloemen voor in de tuin. In het zakje zitten 2 bollen amarine en 2 bollen cyclamen hederifolium. Met deze bloemen garandeer je de ontvanger een vrolijke tuin of balkon! Het tasje met bloembollen wordt voorzien van een sticker die je helemaal zelf kunt ontwerpen!

KweekkistjeKweekkistje

Origineel en heel erg leuk om te krijgen: een kweekkistje. Hiermee kweek je je eigen groente, fruit of kruiden en maak er vervolgens de lekkerste recepten mee! Het is makkelijk en leuk om te doen. Het kistje wordt voorzien van een wikkel die je helemaal zelf vorm kunt geven. Maak bijvoorbeeld zelf een mooi ontwerp met logo en zet er alvast een paar lekkere recepten bij die later met de kruiden, groente of het fruit gemaakt kunnen worden. Ook de kweekrepen zijn voorzien van een eigen wikkel die je ook helemaal zelf vorm kunt geven, zo geef je een heel persoonlijk kweekkistje weg!

Vergeet-ons-nietjesVergeet-ons-nietjes

Vergeet-me-nietjes zijn weg te geven als vergeet-ons-nietjes. Met je eigen logo, tekst of bedrukking geef je aan de plantjes een wel heel persoonlijk tintje. Geef dit fleurige cadeautje weg en weet zeker dat mensen aan jouw bedrijf een goed gevoel overhouden!

Kweeksetjes

En 'last but not least': een kweeksetje. Perfect als weggevertje voor verschillende gelegenheden zoals beurzen en evenementen Kweeksetje klavertje vierof als relatiegeschenk. Voeg een persoonlijke kaart bij en ontwerp deze helemaal zelf zodat elke ontvanger met een positieve gedachte aan jouw bedrijf denkt wanneer hij de tuin in kijkt naar jouw bloeiende kweekset. Kweeksetjes zijn er voor verschillende planten en bloemen, zoals de zonnebloem, vergeet-me-nietjes, thee en klavertjes vier en meer!

Ontdek alle mogelijkheden van kweeksetjes»