De 5 lekkerste paasgeschenken per post

De 5 lekkerste paasgeschenken per post

Zondag 17 april is het weer Pasen. Dit is voor vele organisaties het moment om werknemers en/of klanten even in het zonnetje te zetten met een paasgeschenk. Geschenken geven en krijgen is altijd leuk, dus ook tijdens Pasen. Maar hoe leuk is het om je klanten of personeel te verrassen met een paasgeschenk per post? In deze blog hebben we de 5 lekkerste paasgeschenken per post voor je uitgelicht. Wie verras jij deze Pasen met een lekkere paasgift op de deurmat?

1. Tony's verzenddoos

Chocolade, wie houdt er niet van? En al helemaal met Pasen doet chocolade het altijd goed. De repen van Tony’s Chocolonely zullen ook zeker in de smaak vallen bij de ontvangers. Een paasgeschenk om je vingers bij af te likken. In het pakketje vind je niet één, maar twee chocolade repen. Kies zelf uit de smaken: melk, puur, melk noga, melk karamel zeezout, melk hazelnoot of wit framboos knettersuiker. Of kies voor de speciale paasrepen met de smaken melk citroen meringue of melk spijs amandel. Ook heb je de keuze uit twee verschillende ontwerpen voor het doosje en kun je een persoonlijke kaart aan het verzenddoosje toevoegen. Wil je graag de Tony’s Chocolonely repen met iets combineren? Dat kan! Combineer de twee paasrepen met een mix van massieve of praliné paaseitjes om het pakketje helemaal af te maken!

2. Paastaart in verzenddoos

Wie is er nou niet gek op taart? Verzend een heerlijk paastaartje in een brievenbusgeschikt verzenddoosje en verras relaties of personeel met deze taart op de deurmat. Kies uit de smaken roomboterkoek, appelkruimeltaart, notentaart, schwarzwaldertaart of speculaastaart. Het verzenddoosje is speciaal ontworpen voor Pasen en valt dankzij de vrolijke kleuren direct op. En door er een kaart met eigen logo en tekst aan toe te voegen, maak je het geschenk nog persoonlijker. De taartjes zijn buiten Pasen om ook te verzenden in een vrolijk voorjaarsontwerp of een fleurig bloemenontwerp.

3. Paasontbijt in verzenddoosje

Een goed ontbijt is erg belangrijk om de dag goed te starten. Met een lekker paasontbijt start je Pasen meteen goed. Laat een heerlijk paasontbijt door de brievenbus bezorgen bij je collega’s of klanten en verras ze met dit unieke paasgeschenk. Dit lekkere paasontbijt pakketje is rijkelijk gevuld met erg veel lekkers. Zo vind je onder andere beschuit, Nutella, pindakaas, koffie, thee, ontbijtkoek en meer. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een heerlijk paasontbijtje, alleen of samen met iemand.

4. Paasdoosje met paaseieren

Wil je voor safe gaan? Kies dan een paasgeschenk wat gegarandeerd bij iedereen in de smaak zal vallen: paasdoosje met paaseieren. Dit vrolijke verzenddoosje is geschikt voor de brievenbus en is rijkelijk gevuld met een mix van massieve paaseieren in de smaken melk, puur en wit. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat lekkers bij zit. Kies zelf het ontwerp van het verzenddoosje en voeg een persoonlijke boodschap toe aan het kaartje. Wij zorgen ervoor dat het pakketje snel bij jouw klanten of personeel op de deurmat ligt.

5. Paaslekkernijen door de brievenbus

Voor de echte snackliefhebbers hebben we tijdens Pasen een speciaal paaslekkernijen pakket voor door de brievenbus. Een leuk verzenddoosje gevuld met de lekkerste borrelsnacks. Zo vind je onder andere borrelnootjes van Duyvis, Doritos Bits en Duyvis cashewnoten in het pakketje. Kies zelf de kleur van het verzenddoosje en voeg er een persoonlijke kaart aan toe om het pakketje af te maken. Dat wordt zeker genieten met dit lekkere paaslekkernijen pakket!

Paasgeschenken per post personaliseren

Een postmailing is de uitgelezen kans op je te onderscheiden binnen je doelgroep. Bovendien kun je de paasgeschenken per post ook personaliseren naar jouw wens. Voeg het logo van je bedrijf toe, zodat de ontvanger meteen weet van wie het paasgeschenk afkomstig is. Ook kun je zelf bepalen welke lay-out je op het verzenddoosje wilt gebruiken en met je eigen tekst voeg je ook een persoonlijke boodschap toe aan het kaartje. Tevens krijg je bij ons altijd vooraf een digitale proefdruk toegestuurd, zodat je zeker weet dat het ontwerp helemaal naar wens is. Heb je vragen over één van deze lekkere paasgeschenken per post of over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op per mail of via +31 (0)78 890 7766 en wij helpen je graag verder.