• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

All over bedrukt vrachtwagenblik

Basisprijs per stuk € 13,45 € 13,45 incl. BTW
Een blik in de vorm van een vrachtwagen, inclusief 8 draaiende wieltjes, volledig bedrukt in eigen huisstijl. Te bestellen vanaf 2.000 stuks.
All over bedrukt vrachtwagenblik

Vrachtwagenblik bedrukt allover als relatieschenk

Een prachtig blik in de vorm van een vrachtwagen. Het blik bevat 8 draaiende wieltjes en is volledig bedrukt met een design. Jullie kunnen het design zelf aanleveren en het blik dus geheel aanpassen aan jullie huisstijl. Een blikken look-a-like van jullie eigen vrachtwagen. Hoe gaaf is dat? Deze private label vrachtwagenblikken zijn al te bestellen vanaf 2.000 stuks!

Het all-over bedrukt vrachtwagenblik is een bijzonder en blijvend geschenk, zeker wanner het bedrukt is in jullie huisstijl of een look-a-like is van jullie eigen vrachwagens. Een mooi product om bijvoorbeeld te schenken bij een product- of nieuwe huisstijl lancering, een jubileum of als relatiegeschenk. Er zijn tal van moment te bedenken! 

Maak een eigen ontwerp bedrukking voor het blik, met de werktekening die je hierboven kunt downloaden. Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan gaat ons creatieve team voor je aan de slag. Wil je een blikken look-a-like van jullie vrachtwagen? Zorg dan voor voldoende beeldmateriaal, waarmee ons creatieve team aan de slag kan. 

Instelkosten voor all-over bedrukking bedragen eenmalig € 195,-
De productietijd ligt tussen de 12 en 13 weken. Je ontvangt van ons altijd monsters, voordat de blikken daadwerkelijk in productie gaan.

Transportkosten: v.a. 2.000 stuks € 175,- en 
v.a. 3.000 stuks € 250,-.
Let op: transportkosten worden niet automatisch toegevoegd aan je bestelling. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging met de exacte kosten. 

Naast het vrachtwagenblik bieden wij ook een kleiner formaat blik aan: het busblik, met 4 draaiende wieltjes. Bekijk het all-over bedrukte busblik hier.

Wil je meer informatie over het vrachtwagenblik? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen je graag! 

All over bedrukt vrachtwagenblik

Specificaties

Afmetingen 280 x 122 x 98 mm
Gewicht 330 gram

Downloads

All over bedrukt vrachtwagenblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
All over bedrukt vrachtwagenblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?