• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Olive tree to be in maildoosje

Basisprijs per stuk € 11,25 € 13,61 incl. BTW

Het kleine stekje van deze olijfboom groeit jaarlijks met ca. 15/20 cm uit tot een boom van formaat. Groene vingers zijn welkom, maar niet perse noodzakelijk…. Een cadeau met een boodschap. De boom staat voor veerkracht, vrede en victorie en - in deze geschenkverpakking- voor verrassen…

Het boompje wordt geleverd met 2 miniatuur flesjes Olijfolie. Zo krijg je de smaak vast wel te pakken!

* Tijdelijk niet leverbaar

Olive tree to be in maildoosje

Symbolisch olijfboompje als geschenk voor en door ondernemers

Een prachtig en duurzaam geschenk op de deurmat! Dit maildoosje wordt gevuld met een klein olijfboomstekje van 15-20 cm en met 2 verrukkelijke flesjes extra virgin olijfolie. Het stekje groeit, zonder al te veel moeite, uit tot een echte olijfboom!

Dit persoonlijke doosje kan je uitdelen aan ondernemers, zakelijke relaties, personeel of klanten. Maar het maildoosje is ook te versturen via de post. Lever een adressenbestand aan en wij nemen de verzending volledig uit je handen!

Een symbolisch boompje

Een olijfboompje is meer dan alleen een prachtig stukje natuur. Dit boompje heeft namelijk een enorm grote symbolische waarde. Deze symbolische waarde stamt al uit de tijd van de oude grieken en deze symboliek is dus al duizenden jaren oud!

De olijfboom staat, als één van de oudste bomen ter wereld, bekend als een sterk symbool in veel verschillende tradities. Het boompje staat onder meer voor kracht, vrede, overwinning en een positieve toekomst. Dit boompje is dus naast een mooi en duurzaam geschenk ook nog eens prachtig symbolisch cadeau, ideaal voor de Dag van de Ondernemer.

Gepersonaliseerd maildoosje versturen

Het maildoosje is op verschillende manieren aan te passen naar wens. Om het maildoosje heen gaat altijd een banderol en je kan er ook nog voor kiezen een persoonlijke boodschap op een inlay in het doosje te verstoppen. Voor de inlay kan je ook voor een standaard ontwerp kiezen en hieraan je logo toevoegen.

De banderol en inlay kan je laten bedrukken in geheel eigen huisstijl met eigen logo, tekst en ontwerp. Download even de werktekening onder specificaties wanneer je de banderol of kaart zelf gaat ontwerpen. Je kan er ook voor kiezen ons mooie Dag van de Ondernemer ontwerp te gebruiken, hier kan je jouw logo aan toevoegen.

Wil je een geheel uniek ontwerp maar kan je dit zelf niet maken, schakel dan onze grafische afdeling in. We maken, geheel naar wens, een prachtig ontwerp voor je!

Olive tree to be in maildoosje

Specificaties

Afmetingen 285 x 163 x 30 mm
Gewicht 155 gram
Inhoud 1 glazen tube met een olijfstekje en 2 flesjes olijfolie - extra vierge van 20 ml

Downloads

Olive tree to be in maildoosje

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisering:

Dit maildoosje, gevuld met een buisje met olijfboompje en 2 flesjes olijfolie, kan je personaliseren met een banderol om het doosje heen. Ook kan je een kaart toevoegen, deze wordt in het doosje geplaatst en is optioneel. Voor het instellen van de personalisering(en) rekenen wij eenmalig instelkosten. Deze kosten zijn eenmalig €37,50.

Downloads

Olive tree to be in maildoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Olive tree to be in maildoosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 11,25 (€ 13,61 incl. BTW)
100 € 10,75 (€ 13,01 incl. BTW)
250 € 10,25 (€ 12,40 incl. BTW)
500 € 9,99 (€ 12,09 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!