4 Ideeën voor Sinterklaasgeschenken

4 Ideeën voor Sinterklaasgeschenken

Het heerlijk avondje komt eraan. Voor een bedrijven een mooi moment om relaties en personeel te verrassen met sinterklaasgeschenken. Er zijn mogelijkheden genoeg: chocoladeletters, banketletters maar ook andere leuke geschenkjes waarmee jij net wat meer waardering kunt tonen.  Ieder jaar ontwikkelen wij nieuwe sinterklaasproducten. Zo houden wij ons aanbod up-to-date en weet jij zeker dat je een leuk cadeau kunt vinden!

Amerigo's gelukshoefijzer

Hoefijzer Amerigo

Nieuw in 2017, het gouden gelukshoefijzer van Amerigo. Een prachtig sinterklaasgeschenk. Het gouden hoefijzer is een heerlijke chocolade hoefijzer van Belgische chocolade. Het ligt in een sfeervol Sinterklaasdoosje. Desgewenst kan dit doosje zelf vormgegeven worden, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. In het doosje ligt een kaart die je volledig zelf kunt opmaken. He chocoladehoefijzer ligt natuurlijk in een bedje van echt stro! Laat de Sint maar komen...

Bekijk Amerigo's gouden gelukshoefijzer

Het gouden hoefijzer leveren wij inclusief gratis geluksgarantie.

Sint Cracker

Sint Cracker popped

In Engeland is de Christmas Cracker traditie, dit jaar door Sinterklaas naar Nederland gehaald. Bestel Sint's cracker en kies zelf de inhoud van de cracker. De tekst op het kaartje in de cracker en de zaktag zijn ook te personaliseren. Als de afname hoog genoeg is kan zelfs de verpakking helemaal zelf opgemaakt worden.

Bekijk de Sint Cracker

Johnny Doodle in Sintblikje

Johnny Doodle Sinterklaas blik

Een (h)eerlijke chocoladereep van Johnny Doodle in een trendy Sinterklaasblikje. Je kunt kiezen uit alle heerlijke vullingen van Johnny Doodle. In de opdruk van het blik verwerken wij jullie logo en tekst. Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Laat relaties of personeel genieten van dit heerlijke sinterklaasgeschenk!

Bekijk het Johnny doodle geschenkblikje

Sinterkaasletter

Sinterkaasletter

Hij is veel in het nieuws geweest, natuurlijk kun je hem bestellen bij Fortune Factory. De Sinterkaasletter! Een echt Nederlands product dat goed aansluit bij een echte Nederlandse traditie. Met de Sinterkaasletter heb je een mooi hartig alternatief ten op zichte van andere sinterklaasgeschenken.

Bekijk hier de Sinterkaasletter