Persoonlijk advies

EHBO koffer voor Ocean Ambulancezorg

Home Inspiratiebord EHBO koffer voor Ocean Ambulancezorg
Overzicht

Ocean Ambulancezorg Limburg-Noord is een opleidingscentrum waar brand- en medische cursussen worden gegeven voor particulieren, bedrijven en instellingen. Ze bieden ook medische assistentie bij evenementen en verzorgen repatriëring uit het buitenland. Het werkgebied van Ocean is in Limburg en Brabant.

Om hun instructeurs te bedanken zocht Ocean een passend bedankje. De keuze viel op een transparant koffertje, gevuld met een inhoud naar keuze. Door middel van de inlay hebben wij het koffertje omgetoverd tot een EHBO koffer. Ocean koos voor snoephartjes als vulling.

Het geschenk is een transparante koffer, die kan worden voorzien van inlay aan de binnenzijde van het koffertje. De inlay is volledig in eigen stijl vorm te geven. Door de transparantie van het koffertje zie je de boodschap die je wilt overbrengen al aan de buitenkant. Tevens wordt de inlay dubbelzijdig gedrukt en kun je voor beide zijden een ander ontwerp aanleveren.

Ook opzoek naar een leuk bedankje dat geheel naar eigen idee vorm te geven en te vullen is? Deze (EHBO) koffertjes zijn al te bestellen vanaf 50 stuks.

 • Bedankjes
 • EHBO koffer voor Ocean Ambulancezorg
  gebruikte-producten

  Wil je meer weten over deze giveaway?

  Bel naar 078 - 890 77 66 of mail

  Geluk.com is onderdeel van

  betaalmethodes