Persoonlijk advies

Met de complimenten van Carrefour

Home Inspiratiebord Met de complimenten van Carrefour
Overzicht

Carrefour is – na het Amerikaanse Walmart - de tweede grootste supermarktketen ter wereld. Binnen Europa zijn er ruim 13.000 vestigingen. Zaken die goed zijn kunnen snel gaan.
Zo kwam op 19 februari de vraag van Carrefour België of wij in staat waren voor Nationale Complimentendag de filialen te voorzien van Fortune Cookies. ‘Natuurlijk, u wenst... wij bakken’

Carrefour heeft een interne campagne opgezet en verspreidde de koekjes onder haar medewerkers, met de opdracht om de tekstjes in de koekjes, gewoon leuke, soms grappige of bijzondere complimentjes, door te geven aan een collega. Als schouderklopje, hart onder de riem of gemeend complimentje. Gewoon een positief gebaar. Het koekje zelf mochten ze behouden...

Een opdracht op ons lijf geschreven! Uitdagend, een forse logistieke operatie, maar ook in creatief opzicht een opdracht om je tanden in te zetten. Onder druk leveren we de beste prestaties, al hebben we in de toekomst graag iets meer tijd.

De gehele bestelling werd met militaire precisie gecoördineerd en binnen 6 (!) productiedagen afgerond en keurig op tijd voor Nationale Complimentendag op 1 maart 2016 in de filialen afgeleverd.

 • Giveaways
 • Met de complimenten van Carrefour
  gebruikte-producten

  Wil je meer weten over deze giveaway?

  Bel naar 078 - 890 77 66 of mail

  Geluk.com is onderdeel van

  betaalmethodes