Nog op zoek naar een speciaal cadeau voor de Dag van de Zorg? Bekijk onze suggesties!

Nog op zoek naar een speciaal cadeau voor de Dag van de Zorg? Bekijk onze suggesties!

De Dag van de Verpleging en de Zorg is over een aantal weken, om specifiek te zijn is het op 12 mei 2023. Dit is de ideale dag om je collega’s in de zorg even in het zonnetje te zetten. Zij maken maandelijks een drukke en stressvolle tijd door. Toch staat dagelijks elke zorgmedewerker weer op om een patiënt te helpen. Maak het verschil en laat je waardering tonen door het geven een hartverwarmend Dag van de Zorg cadeau. In deze blog geven wij je een aantal cadeautjes die speciaal zijn voor de Dag van de Zorg.

Snoephartjes in blik

Een mooi blik wat rijkelijk is gevuld is met snoepjes. Het mooie aan dit geschenk is dat je zelf de afmeting kunt bepalen want we hebben verschillende soorten afmetingen. Vervolgens is het blik ook voorzien van een persoonlijke label. En tot slot kun je om het blik door middel van een wikkel je eigen ontwerp laten bedrukken. Dit cadeautje is duurzaam en lekker, wat wil je nog meer?

Bekijk hier het geschenk: Snoephartjes in blik geschenk 


Chocolade kaart voor de zorg

Wil je een smakelijke verrassing geven aan alle zorgmedewerkers? Dan is dit geschenk misschien wel interessant, het is smakelijk en persoonlijk. De eetbare kaart is gemaakt van melkchocolade met daarop een laagje marsepein. Op het laagje van de marsepein kan een bedrukte design op gedrukt worden, dit wordt volledig bedrukt met eetbare inkt. Dit cadeautje kan eventueel ook verstuurd worden met de post.

Bekijk hier het geschenk: Chocolade kaart voor de zorg geschenk


EHBO koffertje met pepermunt

Unieke en toepasselijke cadeautjes voor verpleegkundigen? Ja dat bestaat, want dit leuke EHBO koffertje is perfect voor hen. Dit unieke koffertje wordt gevuld met 125 gram aan pepermuntjes. De opdruk van dit koffertje kan je geheel naar eigen wens personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld je logo of een persoonlijke boodschap achter laten.

Bekijk hier het geschenk: EHBO koffertje met pepermunt geschenk 


Vetplantje in zinken emmertje

Een geschenk wat groen is doet altijd een wonder bij iedere ontvanger. Dit leuke vetplantje zit in een zinken emmertje en wordt verpakt in een plastic zakje. Om het geschenk helemaal af te maken zit er ook een bijpassende topkaartje bij, op het topkaartje kun je jouw collega’s bedanken. Een vrolijk plantje staat voor dankbaarheid en positiviteit en het is ook nog eens gezond. Iedere zorgmedewerker zal dit zorggeschenk waarderen.

Bekijk hier het geschenk: Vetplantje in zinken emmertje geschenk


Taart in verzenddoos

Heb je geen zin in een typische zorg cadeau? Dan is deze ambachtelijke taart het perfecte geschenk. We bieden maar liefs vijf verschillende soorten taart smaken, alle taartjes worden vers gebakken voor de verzending. De taart kun je ook opsturen per post of je deelt het fysiek zelf uit aan alle medewerkers. Bij het taartje kun je ook een gepersonaliseerde kaart toevoegen, zo heb je genoeg ruimte om je zorgmedewerkers te bedanken.

Bekijk hier het geschenk: Taart in verzenddoos geschenk


Zit hier niet het ideale geschenk bij? Maak je dan geen zorgen want we hebben een groot aanbod aan de dag van de zorg cadeaus voor iedere zorgmedewerker. We hebben dit assortiment gemaakt omdat we alle zorgmedewerkers willen belonen, omdat ze het verdienen. Bekijk alle geschenken door op de knop te klikken.