• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter S of M

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Piet bakt voor haar en voor hem, heerlijke banketletters S of M.

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter S of M

Banketletter S of M in gepersonaliseerde doos

Een ambachtelijke banketletter in de populaire vormen S en M hebben wij natuurlijk ook!

Onze banketletters S of M worden gebakken met echte roomboter en gevuld met amandelspijs. Vervolgens verpakken we deze lekkere banketletters S of M in een gezellige Sinterklaas-doos om het sintgeschenk helemaal compleet te maken. Onze banketletter is van topkwaliteit en moet je zeker niet verwarren met de kwaliteit in supermarkten. En dat proef je direct! Onze 100% roomboter banketletter worden per order gebakken door onze banketbakkers. Een banketletter van ons is dus altijd vers! 
Ben je nog niet overtuigd van ons verhaal dan kunnen wij op verzoek een sample maken. Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag!

De doos voor de banketletters S of M kun je op verschillende manieren personaliseren met jouw eigen logo en tekst. Je kunt kiezen voor de standaard Sinterklaas doos met een eigen logo en tekst (bijvoorbeeld een kort gedicht) op een sticker, of een witte doos met een zelf ontworpen sticker die het gehele deksel bedekt. Wij helpen je graag bij de personalisering van jouw banketletterdoos en rekenen hiervoor startkosten van €37,50.

Wij bezorgen door heel Nederland met een speciale bezorgservice! In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters S of M vanaf 50 stuks met een speciaal transport op pallet voor slechts €57,50.

Wil je de banketletter toch in een eigen vorm of letter? Dat kunnen wij ook voor je doen. 
Bekijk alle opties voor banketletters of vraag direct een offerte aan.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter S of M

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud 1 banketletter
Houdbaarheid 2 weken

Downloads

Banketletter S of M

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Banketletter S of M

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter S of M

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?