We zijn helaas door onze Sinterklaasvoorraden heen. Het is daarom niet meer mogelijk een directe bestelling voor Sinterklaas te plaatsen.
  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Amaryllis in tasje

Basisprijs per stuk € 7,49

Een leuk groen geschenkje om weg te geven, met kaartje naar eigen ontwerp en logo bedrukking.

Amaryllis in tasje

Amaryllis-bol in persoonlijk tasje

Op zoek naar een vrolijk geschenk om weg te geven aan klanten, relaties en/of personeel? Met dit geschenk laat je jouw waardering spreken en laat je bovendien zien dat jouw bedrijf staat voor een groene en betere wereld! Maak het tasje helemaal af en hang er een kaartje aan met een aantrekklijk ontwerp en logo!

Amaryllis

De amaryullis is familie van de Narcissen en komt van nature voor in Mexico, de Caraïben en het noorden van Argentinië. De bloem staat voornamelijk bekend als echt kerstbloem. De bloem staat voor trots, vriendschap, genegenheid en betoverende schoonheid.

De Amaryllis begint met bloeien bij een temperatuur tussen de 15 en 25 graden. Dit is bij ons in Nederland kamertemperatuur, hierom worden de meeste Amaryllisbollen binnenshuis gekweekt. Op een goede warme plek in de woonkamer groeit de bol namelijk uit tot een prachtige bloem.

Tag met eigen ontwerp

Aan het kartonnen tasje komt een mooie tag. Dit kaartje kan je bedrukken met een ontwerp naar keuze. Download de werktekening onder 'specificaties' en ga aan de slag. Maak een aantrekkelijk ontwerp in de huisstijl van jouw bedrjif met logo!

Of kies ervoor om het ontwerp door onze grafische afdeling te maken. Ze maken een ontwerp op maat geheel naar jouw wensen.

Amaryllis in tasje

Specificaties

Inhoud 1 amaryllis bol

Downloads

Amaryllis in tasje

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisering:

Aan het tasje zit een leuke tag. Deze kan je volledig laten bedrukken naar eigen smaak met logo en eigen ontwerp. Voor het instellen van dit ontwerp rekenen wij eenmalige instelkosten, deze kosten zijn eenmalig €37,50.

Amaryllis in tasje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Amaryllis in tasje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 7,49
100 € 7,29
250 € 7,19
500 € 6,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!