Bee Happy en verras collega's met een bijzonder geschenk op Wereld bijendag 2020

Bee Happy en verras collega's met een bijzonder geschenk op Wereld bijendag 2020

Onze bijen zijn cruciaal voor onze wereld en met name voor alle bomen en planten. De bijen hebben het de afgelopen decennia heel zwaar en het uitsterven van de bij zou catastrofaal kunnen uitpakken onze natuur. Daarom is de Wereld Bijendag in het leven geroepen. Elke 20 mei wordt deze dag gehouden om de bewustwording te vergroten van het belang van de bijdrage van de bijen aan duurzame ontwikkelingen en de bedreigingen waarmee zij worden geconfronteerd. Geef deze Wereld Bijendag extra kracht mee en geef er een leuk Bijengeschenk of Greengift bij weg.

Zet jouw boodschap kracht bij!

Wil je met jouw bedrijf of organisatie iets organiseren of een leuk presentje weggeven om aandacht voor de dag te vragen? Geef dan een mooi geschenk weg dat bij de dag aansluit met de gepaste personalisatie. Zo geef jij de goede boodschap extra kracht mee, een mooi persoonlijk geschenk blijft namelijk veel beter hangen in het hoofd van de ontvanger. Zo wordt jouw bereik groter en is je actie vele malen effectiever!

Wereld Bijendag geschenken

Het allerleukst en meest effectieve is natuurlijk een geschenk weggeven dat origineel is, persoonlijk én aansluit bij de Wereld Bijendag. Hier hebben wij zelf ons assortiment op aangepast zodat je gemakkelijk het perfecte geschenk kan samenstellen! We geven je een paar leuke voorbeelden.

HoningpotjesHoningpotjes Wereld Bijendag

Wat past er nou beter bij bijen dan honing? Precies! Helemaal niks. Een potje gevuld met heerlijke honing in 3 verschillende smaken past perfect bij jouw boodschap. Kies uit Kastanjehoning, Bloemenhoning, Lavendelhoning of alle drie. Personaliseer de vrolijke potjes met een sticker op het dekseltje geheel naar eigen ontwerp. Zet hier bijvoorbeeld jouw eigen logo op en een kleine boodschap of slogan! Stel jouw honingpotjes samen »

Papieren zakje met honingsnoepPapieren zakje met honingsnoep

Enorm lekker en enorm geschikt om weg te geven; een papieren zakje met honingsnoepjes. Kies tussen Honingbonbons, Honingsnoep, Honinglolly's of een mix van de drie. Het leuke papieren zakje met handig venster sluiten we af met een sticker, deze kan je helemaal naar wens vormgeven, bijvoorbeeld met eigen logo of slogan! Ontwerp jouw papieren zakje met honingsnoep »

Blije BijenzaadjesBlije bijenzaadjes

De bijen kan je op vele manieren steunen, ook door 'bijenbloemen' te planten. Dit kan je op een brede manier voor elkaar krijgen door deze blije bijenzaadjes weg te geven! Met een dergelijk zakje gevuld met zaden voor mooie bijenbloemen kan elke ontvanger gemakkelijk zijn eigen bijentuin neerzetten. Het zakje is al te krijgen vanaf € 0,29 en is in grote schaal te leveren. Daarnaast kan je met het zakje nog iets unieks, je kunt het zakje namelijk bedrukken zoals jij dat wilt. Maak zelf een ontwerp of laat het ontwerp maken door onze grafische afdeling! Creëer jouw Blije Bijenzaadjes »

Wereld Bijendag geschenken advies

Naast de leuke voorbeelden die hierboven staan hebben we natuurlijk nog een hoop meer te bieden. Weet je niet zeker welk geschenk het beste bij jouw wensen aansluit? Vraag dan advies aan! Onze geluksadviseurs kunnen je enorm goed helpen aan het perfecte Wereld Bijendag geschenk! Neem contact op! »