Persoonlijk advies

Surprise Cracker

Surprise Cracker
De Surprise Cracker: een typisch Engelse kersttraditie, nu verkrijgbaar in Nederland! Van de klassieke Christmas Cracker tot Sint- en Surprise Cracker.

* Verplichte velden

€ 2,55

2.55

37.5000

50

2502.4500

5002.3500

10002.2500

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
2.55
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 15-20 werkdagen

Beschrijving

Details

De Surprise Cracker, ook bekend als bon-bon: een typisch Engelse kersttraditie, nu ook verkrijgbaar in Nederland! Van de klassieke Christmas Cracker tot Sint- en Surprise Cracker. Deze crackers zijn volledig naar wens samen te stellen: van een bedrukking naar eigen ontwerp tot een zelf samengestelde vulling.

Geschiedenis van de Cracker

De Surprise Cracker komt oorspronkelijk uit Engeland, waar zij behoort tot een eeuwenoude kersttraditie. De crackers worden vaak gegeven tijdens een (kerst)diner of borrel. De vorm van de cracker doet denken aan een grote verpakking van een zuurtje/snoepje.

Volgens de traditie wordt de cracker door twee personen geopend. Elke persoon houdt één uiteinden van de cracker vast. Tegelijkertijd trekken zij de cracker uitelkaar. De persoon met het grootste gedeelte van de cracker in de hand krijgt de inhoud. Maar al je gasten, klanten of collega's een cracker geven is natuurlijk nog veel leuker!

Cracker samenstellen

Wij brengen de Engelse kersttraditie naar Nederland! Deze Surprise Cracker zijn verkrijgbaar in de originele vorm, maar zijn te personaliseren met een bedrukking naar eigen huisstijl en zelf te bepalen inhoud. 

De crackers worden standaard gevuld met:

 • Kroontje (diverse kleuren)
 • Kaartje met een grap, spreuk, rijm, wens, etc. (naar eigen ontwerp)
 • Vulling naar keuze

De inhoud is volledig zelf samen te stellen. De Surprise Cracker kunnen wij vullen met diverse lekkernijen. Je hebt standaard de keuze uit: Medley Melange, Celebrations of kersenbonbons. Uiteraard is een andere vulling ook mogelijk. Bekijk de afbeeldingen voor inspiratie. Geef je wensen voor de inhoud in de opties hierboven aan.

Op het kaartje in de cracker staat van origine een grap, rijm of spreuk. Dit kaartje kunnen wij bedrukken met een eigen tekst, eventueel opgemaakt in eigen huisstijl. Het kaartje wordt enkelzijdig, full colour bedrukt. Download de werktekening en ga aan de slag met jouw eigen ontwerp of laat ons creatieve team je helpen.

Persoonlijk kaartje aan cracker

De Christmas Cracker is verkrijgbaar in een aantal prints die passen bij Kerst en Oud & Nieuw. De cracker kun je personaliseren met een kaartje (zaktag), die wij met het lintje vastknopen aan de cracker. Het kaartje wordt standaard enkelzijdig, full colour bedrukt. Lever ook hiervoor je eigen ontwerp aan. Hulp nodig? Geef je wensen en ideeën aan ons door en wij maken de Surprise Cracker passend bij de organisatie, actie of campagne.

Bij grote aantallen en in overleg kunnen wij de crackers voorzien van een eigen ontwerp bedrukking. Houdt hierbij wel rekening met een levertijd van een aantal weken, dus bestel tijdig!

Vraag voor een cracker met eigen ontwerp bedrukking een offerte aan.

Extra informatie

65.0000

Afmetingen: 32,5 cm x 5,5 cm
Gewicht:
Inhoud: Kroontje; kaartje; lekkernijen naar keuze
Downloads
pdf Kaartje 90 x 65 mm (669.02 KB) Download
pdf Werktekening zaktag (493.48 KB) Download
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaartjes wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Aantal Stuksprijs
50 € 2,55
250 € 2,45
500 € 2,35
1000 € 2,25
 • Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger.
 • Dit zijn staffelprijzen. Andere aantallen zijn ook mogelijk.

 • Downloads
  pdf Kaartje 90 x 65 mm (669.02 KB) Download
  pdf Werktekening zaktag (493.48 KB) Download

  Geluk.com is onderdeel van

  betaalmethodes