Carte delicate

Basisprijs per stuk € 4,95

Carte delicate! Een geschenkverpakking met 6 heerlijke chocoladereepjes, in diverse smaken. Personaliseer het volledige doosje vanaf 1.000 stuks!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Carte delicate

Carte delicate geschenk

Carte delicate: een geschenkverpakking met 6 heerlijke chocoladereepjes, met diverse smaken. De geschenkverpakking is volledig te personaliseren (vanaf 1.000 stuks)! Zo heb je een uniek geschenk om uit te delen aan personeel en klanten. Iedereen wordt toch blij van een lekker chocolaatje!

Naast dat de geschenkverpakking van de Carte Delicate volledig te personaliseren is, wordt er ook nog een persoonlijke kaart in het doosje toegevoegd. Ook de kaart kun je zelf opmaken. Laat hier bijvoorbeeld jouw persoonijke boodschap achter en maak het op in de (huis)stijl van de organisatie. Standaard enkelzijdige bedrukking en tegen meerprijs dubbelzijdige bedrukking ook mogelijk.

Download het stramien en ga zelf aan de slag met het ontwerpen van het geschenkdoosje en de persoonlijke kaart. Heb je een leuk idee, maar laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Onze creatieve afdeling helpt je graag met een uniek ontwerp voor de carte delicate.

De carte delicate is ook een geschikt geschenk om met de post te versturen. Gebruik dit chocolade geschenk voor een leuke postmailing naar al je klanten en relaties. Je hoeft enkel een adressenlijst aan te leveren en wij regelen de volledige verzeding. 

De chocolade in de carte delicate is eerlijk, heerlijk en UTZ certified!

Wil je graag het volledige geschenkdoosje personaliseren? Vraag dan even een offerte aan! Dan bespreken we samen je wensen en de mogelijkheden.

Carte delicate

Specificaties

Afmetingen 160 x 105 x 15 mm
Gewicht 100 gram
Inhoud 6 chocoladereepjes (ca. 80 gram)
Houdbaarheid 12 maanden
Carte delicate

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Carte delicate

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,95
100 € 4,75
250 € 4,35
500 € 3,85
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!