Passende promotieartikelen 'Dag van de schoonmaker'

Passende promotieartikelen 'Dag van de schoonmaker'

Zet schoonmakers dit jaar in het zonnetje en laat ze merken dat je ze echt waardeert! Daar is de Internationale dag van de schoonmaker voor. Doe dit bijvoorbeeld door een leuk cadeautje aan ze te geven, en personaliseer deze zodat ze dit extra zullen waarderen. Met veel verschillende producten om uit te kiezen en oneindig veel manieren om het geschenk te bedrukken kom je altijd origineel en leuk over. Lees hieronder de leukste geschenkjes voor de 'dag van de schoonmaker'.

Bekijk hier al onze geschenken voor de dag voor de schoonmaker »

Ontstaan dag van de schoonmaker

De internationale dag van de schoonmaker komt van oorsprong uit Los Angeles in de VS. Op 15 juni 1990, al bijna 29 jaar geleden, demonstreerden de schoonmakers daar voor betere arbeidsvoorwaarden voor de schoonmaakbranche. Sindsdien wordt ieder jaar weer, wereldwijd, op 15 juni de demonstratie herdacht en gevierd. Op deze dag sta je stil bij het enorm nuttige werk van de schoonmakers dat veel waardering verdient.

Blik stroopwafels voor schoonmakersBlik met stroopwafels dag van de schoonmaker

Er is niks mooiers en persoonlijker dan een blik gevuld met heerlijke Hollandse stroopwafels. Door de wikkel om het blik helemaal zelf te ontwerpen laat je weten dat je hun werk echt enorm op prijs stelt. Voeg vervolgens een mooie dekselbedrukking toe om het blik nog specialer te maken. Je kunt de wikkel en dekselbedrukking zelf maken, maar ook laten ontwerpen volledig naar jouw wens. Zo heb je met een gepersonaliseerd blik gevuld met heerlijke koeken een prachtig geschenk voor de dag van de zorg.

Bekijk het blik gevuld met stroopwafels »

Mercikaart voor schoonmakersMercikaart dag van de schoonmaker

Met een mercikaart voor schoonmakers geef je echt een heel persoonlijke boodschap mee aan de schoonmakers. De kaart kan je helemaal zelf ontwerpen door bijvoorbeeld een logo en mooi ontwerp toe te voegen maar bovenal door een leuke tekst er op te laten zetten. De kaart is dan heel mooi, maar wat zich eronder bevindt is bijna net zo leuk! Er bevinden zich in de kaart heerlijke merci chocolaatjes. Verwen de schoonmaker dit jaar met heerlijke chocolaatjes en een leuke persoonlijke kaart!

Ontwerp jouw Mercikaart »

Roomboterkoekjes in blik - Dag vd SchoonmakerRoomboterkoekjes in blik dag van de schoonmaker

Wil je echt een leuk en lekker geschenk weggeven? Geef ze dan deze verrukkelijke roomboterkoekjes in blik. De deksel van het blik bedrukken we voor je. Het ontwerp voor de deksel kan je helemaal zelf ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een van onze mooie dag van de schoonmaker ontwerpen en voeg er je logo en tekst aan toe. Geef zo een enorm leuk en vooral lekker geschenk weg waarmee schoonmakers zich echt gewaardeerd zullen voelen.

Creëer een bedrukt blik met roomboterkoekjes »