Banketletter in eigen vorm

Basisprijs per stuk € 8,99

De smakelijkste en beste roomboter amandelletter, ook wel banketletter, nu ook verkrijgbaar in eigen vorm.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, gif

Banketletter in eigen vorm

Jouw logo of bedrijfsnaam in banketletters!

Banketletter is de bekendste naam voor deze lekkernij, maar als je het hebt over een roomboter amandelletter dan heb je het over de echte ambachtelijke banketletter! Een banketletter gemaakt met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs is niet te vergelijken met een banketletter van supermarktkwaliteit. Proef het verschil zelf!

Wij bakken de banketletters in vrijwel iedere gewenste vorm. Van de letters A tot Z, maar ook een banketletter in jouw logo of huisstijl font is een optie. Het is wel zo dat we met onze bakkers moeten checken of een bepaald logo of font mogelijk is. Stuur daarom de gewenste vorm mee bij het plaatsen van een bestelling of offerte. Je kunt ook direct contact met ons opnemen. 

Ook de banketletterdoos kunnen wij voor je personaliseren. Een eigen logo en eventueel een korte tekst op een sticker op de doos? Geef je wensen aan ons door!

Wij bezorgen door heel Nederland met een speciale bezorgservice! In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters vanaf 50 stuks met een speciaal transport op pallet voor slechts €57,50.

Banketletter in eigen vorm

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud 1 banketletter in eigen vorm
Houdbaarheid 2 weken
Banketletter in eigen vorm

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Banketletter in eigen vorm

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!