• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Vier WK

Basisprijs per stuk € 12,15

Op zoek naar een leuk pakketje voor tijdens het WK? Dan zit je met dit "Vier WK" pakket helemaal goed! Twee heerlijke biertjes samen met een koker Japanse mix oranje nootjes en een rood-wit-blauwe krans. Zo ben je helemaal klaar om de wedstrijd te kijken!

Vier WK

Viva Hollandia!

Dit "Vier WK" pakket gaat zeker voor veel gezelligheid zorgen tijdens het WK, ondanks de spanning. Je kan je plezier niet op met deze twee heerlijke Brand IPA biertjes. Dit bier heeft een fruitig en citrus fris karakter, met een bitter fluweelzachte afdronk. Perfect voor het WK. In dit 4-pack vind je daarnaast twee kokers. Eén gevuld met Japanse mix nootjes en de andere voorzien van een rood-wit-blauwe Hawaii krans.

Inhoud

  • 2x Brand IPA 33 cl
  • Rood-wit-blauwe Hawaii krans
  • Japanse mix nootjes 250 gram

Verras je collega's en relaties

Het WK is het ideale moment voor een relatiegeschenk. Heeft jouw bedrijf een link met het WK of zijn jullie gewoon in voor wat gezelligheid met elkaar? Dan is het een leuk idee om je collega’s te verrassen met een WK-geschenk. Hoe leuk is het dan dat jij hier op in kan spelen. Niet alleen je collega’s, maar ook je klanten of overige relaties kan je verrassen met een WK-geschenk.

Voeg je eigen sticker toe

Het leuke aan dit geschenk is dat je het kan personaliseren door een eigen sticker toe te voegen aan jouw "Vier WK" pakket. Zo weet de ontvanger aan wie hij/zij dit presentje te danken heeft. Maak de sticker op in een oranje/WK-thema of ga voor jouw logo en huisstijl. Heb je een leuk idee voor jouw sticker, maar geen idee waar je moet beginnen met ontwerpen? Geef je ideeën door aan onze creatieve afdeling en dan komt het helemaal goed!

Vier WK

Specificaties

Afmetingen 140 x 140 x 230 mm
Inhoud 2x Brand IPA 33cl, Rood-wit-blauwe Hawaii krans, Japans mix nootjes 250 gram

Downloads

Vier WK

Info bedrukking

Mogelijkheden tot personalisering:

Op dit pakket kan een persoonlijke sticker worden toegevoegd. Deze sticker kan je zelf opmaken, voor het instellen van de bedrukking rekenen wij eenmalige instelkosten. Deze kosten bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Vier WK

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Vier WK

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 12,15
25 € 11,99
100 € 11,65
250 € 11,50
500 € 11,35
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!